AK Parti Milletvekili Fatih Dönmez, Çifteler ilçesinde ziyaretlerde bulundu - Son Dakika
Politika

AK Parti Milletvekili Fatih Dönmez, Çifteler ilçesinde ziyaretlerde bulundu

AK Parti Milletvekili Fatih Dönmez, Çifteler ilçesinde ziyaretlerde bulundu

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, Çifteler ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, DSİ 3. Bölge Müdürü Kağan Şan, İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yeşil, OEDAŞ Sistem İşletme Müdürü Bahadır Karaca ve diğer ilgililer de hazır bulundu. Dönmez, ziyaretlerde dile getirilen sorunların bakanlıkların il müdürlükleri aracılığıyla çözümlenmesi için çalışma yürütüldüğünü belirtti. Ayrıca tarımsal kalkınmayı önemsediklerini vurgulayan Dönmez, çiftçilerin ve tarımsal üretimin önemine dikkat çekti ve ziyaretlere devam edeceklerini ifade etti.

12.08.2023 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, Çifteler ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Milletvekili Dönmez'e ziyaretlerinde AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, DSİ 3. Bölge Müdürü Kağan Şan, İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yeşil, OEDAŞ Sistem İşletme Müdürü Bahadır Karaca ve diğer ilgililer eşlik etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Dönmez, ziyaretlerde dile getirilen sorunların bakanlıkların il müdürlükleri aracılığıyla yerinde çözümlenmesi için çalışma yürütüldüğünü kaydetti.

Eskişehir'in tarımsal üretimde de önemli bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Dönmez, şunları bildirdi:

"Şehrimizin faydasına olacak, değer katacak her projenin takipçisi olduğumuzu her fırsatta söylüyoruz. Sorunları çözmeyi de ödev biliyoruz. Tarımsal kalkınmayı önemsiyoruz. Çiftçilerimiz, gıda üretimi, doğal kaynakların sürdürülebilir kullanımı ve tarımsal kalkınmamızın temel taşlarıdır. Bugün çiftçilerimizi dinledik. Bölgemiz bazında sorunlara yerinde çözümü için İl Tarım ve Orman Müdürümüz ile DSİ Bölge Müdürümüz ve OEDAŞ İşletme Müdürümüz de bize katıldı. Köylerimize ve çiftçilerimize yaptığımız ziyaretlere devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Milletvekili Fatih Dönmez, Çifteler ilçesinde ziyaretlerde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement