AK Parti Trabzon Teşkilatı Birlik Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Politika

AK Parti Trabzon Teşkilatı Birlik Yemeğinde Buluştu

AK Parti Trabzon Teşkilatı Birlik Yemeğinde Buluştu

AK Parti İl Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi.
Akçaabat'ta yenilen yemeğe AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Başkanı Adnan...

06.12.2013 11:08

AK Parti İl Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi.

Akçaabat'ta yenilen yemeğe AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Başkanı Adnan Günnar, eski İl Başkanı Ahmet Metin Genç, belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda eski ve yeni yönetici katıldı.

Yemekte konuşan Başkan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, parti olarak bir ve bütün olduklarını ifade ederek, "2014 mahalli seçimlerine doğru giderken bu yemekte hepimizin birlikteliğini omuz omuza kardeşçe beraberce olmamızı temin eden İl başkanlığımıza şükranlarımı arz ediyorum. Partimizin kuruluşundan beri yola çıktığımız arkadaşlarımızla birlikte nasıl bir birlikteliği sergilediğimizi burada göstermiş oluyoruz. 2009 yılından beri sizlerin gayretleri ve Trabzon halkının teveccühü ile bu şehre hizmet etmekten şeref duydum. Bütün bu süre içerisinde teşkilatımız belediyeden hiç bir kişisel istekte ve menfaatte talep etmeyerek onurlu bir duruş sergileyerek tüm Türkiye'ye örnek olmuştur. Bu dönemde Trabzon'da ne bir yolsuzluk ne bir kayırma ne bir iltimas yaşanmıştır. Bizler parti olarak her zaman bir ve bütün olduk" ifadelerini kullandı.

Yemeğe ev sahipliği yapan AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ise "Her ay il danışma meclisinde birlikte olduğumuz gibi bu akşamda yaklaşan seçimler münasebeti ile yine sizlerle bir ve beraber olduk. Sizlerin tüm teşkilat olarak burada bir birinize kenetlenmeniz dış mihraklara karşı en güzel mesaj olmuştur. Geleceğimiz için önümüzdeki yerel seçimlerde de tüm teşkilatlar olarak tek bir vücut olarak en iyi sonucu almak için büyük gayret göstereceğiz. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu yeniden tebrik ediyoruz. Sayın Başbakanımız tüm düşünceleri toplayarak Trabzon için en doğru kararı vermiştir. Bu doğru kararı bugüne kadar 61 projenin de üstüne çıkarak doksanlara varan o büyük projeleri ile birlikte göz dolduran ve diğer ilçe belediyelerinde her zaman yardımlarını esirgemeyen Sayın Başkanımızla birlikte Trabzon'u kalkındıracak ve belediyecikte çığır açacağız. Huzurlarınızda yıldızımız olan ve her gün parlayan yanı ile birlikte Sayın Başkanımızı tekrar tebrik ediyorum. Yaklaşan yerel seçimlere Orhan Beyle birlikte yürümenin onurunu, gururunu ve güvenini tüm teşkilat olarak yaşamaktayız" diye konuştu.

Eski İl Başkanı Ahmet Genç ise "Tüm teşkilatlar olarak var gücümüzle çalışarak Başkan Gümrükçüoğlu'nu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçeceğiz" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Trabzon Teşkilatı Birlik Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement