Ak Partili Kadınlar Denizli'de Bir Araya Geldi - Son Dakika
Politika

Ak Partili Kadınlar Denizli'de Bir Araya Geldi

Ak Partili Kadınlar Denizli\'de Bir Araya Geldi

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, AK Parti'nin çalışmaları sayesinde daha çok kadının siyasetle ilgilenmeye başladığını söyledi.

17.11.2012 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, AK Parti'nin çalışmaları sayesinde daha çok kadının siyasetle ilgilenmeye başladığını söyledi.

AK Parti Kadın Kolları 2. Bölge Teşkilat İçi Eğitim Toplantısı Denizli'de yapıldı. Anemon Otel'de gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, AK Parti Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekci, Nurcan Dalbudak, Mehmet Yüksel, İl Başkanı Avni Örki, Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan, İl Kadın Kolu Başkanı Peral Uluköy ve AK Partili kadınlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yapılan çalışmalarda her zaman kadınlardan büyük destek gördüklerini belirterek, "Denizli şu an 3,5 milyar dolar ihracatla Türkiye'de 8. sıradadır. Türkiye'de en çok turist çeken 5. ildir. Gelişmişlikte ise 9. sıradadır. Belediye çalışmalarında da kadınlardan büyük destekler görüyoruz. Onlardan aldığımız güçle yaptığımız birçok proje yurt içinde ve yurt dışında birincilikler kazandı. En temiz şehir unvanını da Denizli olarak elimizde tutuyoruz" dedi.

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit ise, bölgesel anlamda ilk toplantıyı Denizli'de yaptıklarını söyledi. Kadın kolları olarak herkesten çok çalışmak zorunda olduklarını ifade eden Akşit, "Kadın Kolları teşkilatına üye 3 milyon 200 binden fazla kadın var. Üye sayımızı yeterli görmüyoruz. Bu rakamı daha da yukarıya hep birlikte çekeceğiz. AK Parti'de kadınların yeri başka. Genel Başkanımız ve Başbakanımız da her konuşmasında bizlerden bahsederek, bize verdiği önemi bir kez daha gösteriyor. Yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklıyız. Sadık başları görevlilerinden seçim kurulundaki görevlilerimize kadar tüm listelerimiz hazır. Sürekli güncelleme yaparak listelerimizi ve projelerimizi yeniliyoruz. AK Parti'nin aldığı oyların yüzde 24'ü kadınlarımıza ait. Bu rakam çok önemli. Rakamın arttırılması, Türkiye'de AK Partili belediyelerin sayısının arttırılması için hepimize büyük görevler düşüyor" şeklinde konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Kadınlar Denizli'de Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement