Bakan Bozdağ, Yozgat'ta Yapımı Devam Eden Projeleri İnceledi - Son Dakika
Politika

Bakan Bozdağ, Yozgat'ta Yapımı Devam Eden Projeleri İnceledi

Bakan Bozdağ, Yozgat\'ta Yapımı Devam Eden Projeleri İnceledi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Vali Abdulkadir Yazıcı ile birlikte Yozgat’ta yapımı devam eden Spor Vadisi Projesi, Yeni Hükümet Konağı inşaatı ve Tarihi Yozgat Lisesi’nde yapılan çalışmaları inceledi.

24.06.2014 22:19

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Vali Abdulkadir Yazıcı ile birlikte Yozgat'ta yapımı devam eden Spor Vadisi Projesi, Yeni Hükümet Konağı inşaatı ve Tarihi Yozgat Lisesi'nde yapılan çalışmaları inceledi.

Yozgat İmam Hatip Lisesi Kompleksi temel atma törenine katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, daha sonra Vali Abdulkadir Yazıcı, Belediye Başkanı Kazım Arslan, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar ile birlikte şehirde inşaatı devam eden yatırımları inceleyip, Vali Yazıcı'dan bilgi aldı. Bakan Bozdağ, Yozgat'ın büyük yatırımlar aldığını belirterek, her alanda önemli değişikliklerin yaşandığını söyledi. Bozdağ, "Yüksek hızlı tren, havaalanı, üniversitemiz, toplu konutun yanı sıra orta öğretimde ciddi yatırımlar aldı. Bugün de Yozgat'ta önemli bir tesisin temelini attık. Sağlık alanında da önemli değişiklikler yaşandı. Yozgat'ta her alanda önemli değişiklikler oldu. Türkiye büyüyor Yozgat'ta bu büyümeden payını alıyor. Bundan sonra da almaya devam edecek. Yozgat'a yapılan yatırımlar bizleri mutlu ediyor. Bundan sonra da yapılacak yatırımların takipçisi ve hayata geçireni olacağız" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Bozdağ, Yozgat'ta Yapımı Devam Eden Projeleri İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement