Bakan Müslüm Doğan'dan Başkan Kocaoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Politika

Bakan Müslüm Doğan'dan Başkan Kocaoğlu'na Ziyaret

Bakan Müslüm Doğan\'dan Başkan Kocaoğlu\'na Ziyaret

Kalkınma Bakanı ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir Milletvekili Müslüm Doğan, bir dizi ziyarette bulunmak üzere geldiği İzmir’de, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

15.09.2015 12:27

Kalkınma Bakanı ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir Milletvekili Müslüm Doğan, bir dizi ziyarette bulunmak üzere geldiği İzmir'de, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu makamında ziyaret eden Doğan, yaklaşık 20 dakika boyunca basına kapalı görüşme yaptı. Görüşmenin sonunda Başkan Kocaoğlu, Bakan Doğan'a İzmir'in sembolü saat kulesinin gümüş maketini takdim etti.

Kalkınma Bakanı ve HDP İzmir Milletvekili Müslüm Doğan, ziyaretin ardından İzmir Ticaret Odası'na geçti. Bakan Doğan Hatay'da şehit olan İzmirli Piyade Er Gökhan Çakır'ın ailesine de taziye ziyaretinde bulunacak. Kalkınma Bakanı ve HDP İzmir Milletvekili Müslüm Doğan, gün boyu sürecek ziyaretlerinin ardından sivil toplum kuruluşu ve sendika temsilcileriyle bir araya gelecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Müslüm Doğan'dan Başkan Kocaoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement