Bakan Şimşek'in kumpir yedikten sonra ziyaret ettiği kafe sahibi o anları anlattı - Son Dakika
Politika

Bakan Şimşek'in kumpir yedikten sonra ziyaret ettiği kafe sahibi o anları anlattı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ankara'da bir AVM'de kumpir yedikten sonra ziyaret ettiği kafenin sahibi o anları anlattı. Korkmaz, ziyarette yaşananları anlatarak Bakan Şimşek'e teşekkür etti. Öte yandan sosyal medyada paylaşılan kumpir fiyatının gerçeği yansıtmadığı ve fiyatın 110 TL olduğu öğrenildi.

21.08.2023 23:19  Güncelleme: 00:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Ankara'da bir AVM'de kumpir yedikten sonra ziyaret ettiği kafenin sahibi o anları anlattı. Bakan Şimşek'e kahve ikram ettikten sonra fotoğraf çekildiklerini belirten kafe sahibi, "Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi. Öte yandan sosyal medyada paylaşılan kumpir fiyatının ise 155 TL değil 110 TL olduğu öğrenildi.

EŞİYLE BİRLİKTE AVM'YE GELEREK KUMPİR YEDİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ankara Çankaya'da bulunan bir AVM'de cumartesi günü kumpir yedi. Bakan Şimşek, eşi Esra Kara Şimşek ile AVM'ye gelerek kumpir yedi. Şimşek'in kumpir yediği anlar bir vatandaş tarafından fotoğraflandı.

Bakan Şimşek'in ziyaret ettiği esnaf o anları anlattı

KAFE SAHİBİYLE FOTOĞRAF ÇEKİLDİ

Bakan Şimşek, yemeğin ardından vatandaşlarla fotoğraf çekildi. Bakan Şimşek kumpir yedikten sonra bir kafe dükkanını ziyaret ederek vatandaş Selahattin Korkmaz ile fotoğraf çekildi.

Bakan Şimşek'in AVM'de kumpir yedikten sonra ziyaret ettiği kafenin sahibi o anları anlattı

"KENDİSİNE KAHVE İKRAM EDİP FOTOĞRAF ÇEKİLDİK"

Korkmaz, o anları şöyle anlattı; "Hazine ve Maliye Bakanımız AVM'mizi ziyaret ederek bizi çok onurlandırdı. Kendisine ve Esra Hanım'a bir kahve ısmarlamak istedik. Şubemizi ziyaret ettiler. Kendisine bir kahve ikram ettikten sonra fotoğraf çekildik, kendisine çok teşekkür ediyorum."

Bakan Şimşek'in ziyaret ettiği esnaf o anları anlattı

KUMPİRİN FİYATI 155 TL DEĞİL 110 TL

Öte yandan konuyla ilgili sosyal medyada paylaşılan kumpir fiyatının ise 155 TL olduğunun gerçeği yansıtmadığı öğrenilirken kumpirin fiyatının 110 TL bilgisine ulaşıldı.

Bakan Şimşek\'in kumpir yedikten sonra ziyaret ettiği kafe sahibi o anları anlattı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Şimşek'in kumpir yedikten sonra ziyaret ettiği kafe sahibi o anları anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement