Başbakan Erdoğan Sivas'ta - Son Dakika
Politika

Başbakan Erdoğan Sivas'ta

Başbakan Erdoğan Sivas\'ta

Adalet ve Kalkınma Partisi(ak Parti) Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sivas'a Geldi.

24.08.2010 16:28

Erdoğan alarnda bekleyen helikopterle Unesco'nun dünya kültür mirası listesinde bulunan Ulu Cami'yi gezmek için Divriği İlçesi'ne geçti.

Sivas gezisi ve refarandum mitingi için Başbakan Erdoğan saat 14.10'te Ana uçağı ile Sivas'a geldi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hava alanında Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Dogan Ürgüp, Sivas Milletvekilleri Osman Kılıç, Selami Uzun, protokol üyeleri ve partililerce karşılandı. Karşılamaya gelenlerle havalanı apronunda bir süre görüşen Başbakan Erdoğan daha sonra beraberindekiler ile birlikte Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait 2 helikopter ile Tarihi Ulu Cami ve Darüşşifasını gezmek üzere Divriği İlçesi'ne hareket etti.

Başbakının gelişi öncesi havaalanı ve çevresinde sıkı güvenlik önlemleri alındığı görüldü. Ankara'dan getirilen özel dedektör köpekleri, başbakının bineceği helikopterler, miting aracı ve koruma araçlarında arama yaptı. Korumaların başbakanın kent ziyareti sırasında parti otobüsünden çocuklara dağıtacağı oyuncak, defter ve diş macunu ve fırçalarını otobüslere yerleştirildiği görüldü. Karşılamada basın mensupları aprona alınmazken, alanı gören uzak bir yerden demir parmaklıklar arasından görüntü almaya çalıştı.

Eraydın AYTEKİN-Halife YALÇINKAYA-Hilal ÖZDEMİR-Gökhan CEYLAN-Hakan KALELİ/SİVAS, (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Başbakan Erdoğan Sivas'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement