AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı'dan yeni yıl mesajı Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı'dan yeni yıl mesajı Açıklaması

AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı\'dan yeni yıl mesajı Açıklaması

AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, yeni yılda da 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

30.12.2021 15:56  Güncelleme: 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, yeni yılda da 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Hızlı, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, insanlığın 2021'de sağlığın ne kadar büyük bir hazine olduğunu gördüğünü, Türk milletinin ise inancın, birliğin ve beraberliğin önemini anladığını vurguladı.

Türk halkının sahip olduğu dayanışma ruhuyla bütün zorlukların üstesinden gelmeyi bildiğine dikkati çeken Hızlı, şunları kaydetti:

"Nedeni ve kaynağı ne olursa olsun yaşadığımız her olay, bizi birbirimize daha da kenetledi. Her zaman olduğu gibi mazlumun ve mağdurun yanındaki duruşumuzdan, ekonomik ve toplumsal istikrar hedefimizden hiç sapmadık. Siyasi, ekonomik ve sosyal politikalarımızda, yatırımlarımızda ve özellikle salgınla mücadelemizde ortaya koyduğumuz dik ve kararlı duruşumuzla, her zorluğun üstesinden gelebilen Türkiye'yi tüm dünyaya gösterdik. Gördük ki; başımıza salgın, deprem, terör, hangi musibet gelirse gelsin, hangi hain girişimle kuşatılmış olursak olalım, milletimiz ve devletimiz ele ele oldukça sırtımız yere gelmez. Ekonomik saldırılar içinde bulunduğumuz krizden halkımızın özverili oluşu ve farkındalığı ile her zorlukta olduğu gibi bu zorluktan da ayağa kalkmasını bildik."

Manisa'nın her geçen gün büyüyen gelişen şehir olma yolunda ilerlediğini vurgulayan Hızlı, "Hedefimiz ve yolumuz belli. Yeni yılda da 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Bugün ve yarın birlik beraberliğimiz devam ettiği sürece yolumuzdan hiçbir sapma olmadan büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa etme yolunda hedefimizden sapmadan yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı'dan yeni yıl mesajı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement