Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Açıklaması - Son Dakika
Politika

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Açıklaması

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Açıklaması

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Bu seçimde Gezi olayları ve 17 Aralık operasyonlarında Başbakanımıza kurulan komplolara cevap vereceğiz.

13.02.2014 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Bu seçimde Gezi olayları ve 17 Aralık operasyonlarında Başbakanımıza kurulan komplolara cevap vereceğiz. Biz ne badireler atlattık, kalkıp da paralel yapılanmayla mı baş edemeyeceğiz? Yolsuzluk yapanın burnundan fitil fitil gelsin. Kimse bu konuda Genel Başkanımızı ve partimizi suçlayamaz. Her kim yolsuzluğa başvurursa bunun hesabını verecektir" dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken'in aday tanıtım programına katıldı. Programa Bakan Fikri Işık'ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe teşkilat yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Programda konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Bu coşkulu kalabalığı Başbakanımız görseydi çok mutlu olurdu. Kendisini ilk gördüğümde söyleyeceğim. Biz kişiler için siyaset yapmıyoruz. Biz şehrimiz ülkemiz, davamız için siyaset yapıyoruz. Biz bugün varız, yarın yokuz ama bu ülke bakidir. Bizim inancımız halka hizmet, Hakk'a hizmettir. Kandıramızın her köyünde yaşayan insanımıza hizmet götürmeyi ibadet sayıyoruz. AK Parti hizmet partisidir. Nerede hizmet varsa biz oradayız. Biz gece gündüz çalışan bir kadroyuz. Arzumuz bizden sonra gelenlere çok daha güçlü bir ülke bırakmak. Biz artık ekonomide boynu bükük kalmış bir ülke değiliz. Çok ciddi mücadele veriyoruz. Bu ülke ciddi sıkıntılar çekti. Artık bu sıkıntıları bu memleketin evlatları çeksin istemiyoruz. Bu ülkenin çalışkan insanları üretsin, kendi kaynaklarıyla kendi refahını artırsın. Hiçbir başarımızı yeterli görmüyoruz" dedi.

Mevcut belediye başkanı Cengiz Kan'ın tekrar aday gösterilmemesini nasip kısmet işi olarak değerlendiren Işık sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cengiz Kan gayret etti, seçildi. Güzel hizmetler yaptı ama bu iş nasip kısmet işidir. İnsan nasibinde olanı yaşar. Bugün genel merkezimiz bir takdir gösterdi ve Ünal Köken'i başkan adayımız olarak ilan etti. Bırakın bakan olmamı Fikri Işık olarak konuşuyorum. Benim prensibim, altında Başbakanın imzası olan adayı sahiplenmektir. Onun arkasında bulunmak benim görevim. Ünal kardeşimizin burada başarılı olması için elimizden geleni yapmalıyız. Zor bir dönem geçirildi ama Erdinç Şentürk dava adamının gösterdiği örneği gösterdi ve bu güzel tablonun oluşmasını sağladı. Bizim görevimiz; teşkilatımız ve Kandıra olarak Ünal kardeşimizin yanında olmak ve 30 Mart'a kadar gece gündüz çalışmak. Bu seçimler sadece yerel seçim değil. Bu seçimde Gezi olayları ve 17 Aralık operasyonlarında Başbakanımıza kurulan komplolara cevap vereceğiz. Biz ne badireler atlattık, kalkıp da paralel yapılanmayla mı baş eğemeyeceğiz? Yolsuzluk yapanın burnundan fitil fitil gelsin. Kimse bu konuda Genel Başkanımızı ve partimizi suçlayamaz. Milli irade bu ülkenin temelidir. Ona sahip çıkmak da bizim namus borcumuzdur. Her kim yolsuzluğa başvurursa bunun hesabını verecektir."

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise konuşmasında, "Bu zamana kadar nüfus sayısına göre en büyük yatırım Kandıra'ya yapıldı. Kandıra'da her yeri daha güzel hale getireceğiz. Köyümüzü, sokağımızı, ilçemizi temiz tutacağız. Pislik içindeki bir mahallede yaşamayacağız. Dünyanın en güzel sahilleri Kandıra sahilleri olacak. Önümüzdeki yaz mevsimi eğer bize görev verirseniz İstanbul'un iş adamlarını Kefken'e, Cebeci'ye getireceğiz. Memleket görün, diyeceğiz. Ben Kandıralı kardeşlerime güveniyorum. Biz şahsa değil, AK Parti amblemine oy veriyoruz. En güzel bir şekilde adayımızın arkasında durup seçimi kazanacağız ve Başbakanımızı selamlayacağız" ifadelerine yer verdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement