Bursa ve Balıkesir'de düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 135 zehir taciri yakalandı - Son Dakika
Politika

Bursa ve Balıkesir'de düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 135 zehir taciri yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Mustafakemalpaşa ilçesi ile Balıkesir'de gerçekleştirilen operasyonlarda 135 zehir tacirinin yakalandığını açıkladı. Yerlikaya, "Operasyon sonucunda 21,5 kilo metamfetamin, 1,2 kilo bonzai ve muhtelif miktarda uyuşturucu ile 19 silah ele geçirildi." dedi.

21.09.2023 08:53  Güncelleme: 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Yerlikaya Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'nün Mustafakemalpaşa ilçesi ile Balıkesir'de eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği operasyonda 135 zehir tacirinin yakalandığını duyurdu.

Eş zamanlı operasyonda 135 zehir taciri yakalandı

2 BİNDEN FAZLA PERSONEL KATILDI

Bakan Yerlikaya, "Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce 140 şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edildi. Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesi ile Balıkesir'de yapılan eş zamanlı operasyona 2 bin 23 personel, 13 narkotik dedektör köpeği, 3 İHA, 1 helikopter ile Özel Harekat ve Çevik Kuvvet unsurlarımız katıldı. Operasyon kapsamında 135 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Eş zamanlı operasyonda 135 zehir taciri yakalandı

SİLAH VE KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonda 21,5 kilo metamfetamin ve 1,2 kilo bonzai maddesi ile muhtelif miktarda uyuşturucu, 19 silah ele geçirildi. Operasyonu gerçekleştiren polislerimizi tebrik ediyorum. Zehir tacirlerinin her an enselerindeyiz. Nerede olurlarsa olsunlar inlerine girip onlara hayatı dar etmeye kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Eş zamanlı operasyonda 135 zehir taciri yakalandı
Bursa ve Balıkesir\'de düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 135 zehir taciri yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bursa ve Balıkesir'de düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 135 zehir taciri yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement