DEVA Partisi lideri Ali Babacan, cuma namazı çıkışı protesto edildi - Son Dakika
Politika

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, cuma namazı çıkışı protesto edildi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İstanbul Samandıra'daki Ebubekir Sıddık Camii'nde cuma namazı çıkışı protesto edildi. Caminin çatısına çıkan bir kişi, Babacan'a ''Türkiye'nin bilgilerini danışmanının yurt dışına sattığını anlat. Recep Tayyip Erdoğan'ı arkadan hançerlediğini anlat.'' diyerek tepki gösterdi.

05.01.2024 18:51  Güncelleme: 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İstanbul Samandıra'daki Ebubekir Sıddık Camii'nde cuma namazı çıkışı protesto edildi. Caminin çatısına çıkan bir kişi, cami bahçesinde vatandaşlarla sohbet eden Babacan'a tepki gösterdi. Şahıs, Babacan'a " Türkiye'nin bilgilerini danışmanının yurt dışına sattığını anlat. Recep Tayyip Erdoğan'ı arkadan hançerlediğini anlat." diye bağırdı.

DEVA Partisi lideri Babacan, İstanbul Samandıra'daki Ebubekir Sıddık Camii'nde cuma namazı kıldı. Camiden çıkışta bir kişi Babacan'ı protesto etti.

CAMİNİN ÇATISINA ÇIKIP ALİ BABACAN'I PROTESTO ETTİ

İddiaya göre adının A.B. olduğu öğrenilen bir şahıs için, Babacan'ın protesto etmek için caminin çatısına çıktı. Öfkeli şahıs, Babacan'ın cami bahçesinde vatandaşlarla sohbet etmesi esnasında bağırmaya başladı. Caminin çatısından Babacan'a seslenen A.B., " Türkiye Cumhuriyeti'nin bilgilerini danışmanının yurt dışına sattığını anlat. Recep Tayyip Erdoğan'ı arkadan hançerlediğini anlat. Doğruları anlat doğruları, bu millet doğruları bilsin. Sarıkamış şehitlerine 'amin' deyip tezkereyi imzalamayarak camide neden duruyorsun?" diye bağırdı.

O anlarda Babacan'ın, çevredekilerle selamlaşmaya devam ettiği görüldü. Babacan'a yönelik protesto, vatandaş kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, cuma namazı çıkışı protesto edildi
Abdullah Aydemir
Abdullah Aydemir
Sondakika.com - Politika

Son Dakika Politika DEVA Partisi lideri Ali Babacan, cuma namazı çıkışı protesto edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Anazarbus : Hadi bakim kaptın İşkur dan işi 233 66 Yanıtla
    Sedat Dogan: Emeklilik te garantimi 153 63
  • Necati Kaya: Ortalık merdivenaltı üretim maşa dolu. Yanlız bunları kullananların çoğunun eli yarın yanabilir. Çünkü defolu mal bunlar. 106 33 Yanıtla
  • Fatih KEŞ: Yahu anladık ta nasıl bir plan yaptın da taaa Camii çatısına çıkıp protesto yapmak aklına geldi :) gerçekten süper zekaymışsın , korkarım çatıya çıkacağım diye cumayı da es geçmemişindir yazık boş işler bunlar. 105 17 Yanıtla
  • Murat Yavuz: Cami yerimi 80 10 Yanıtla
  • Azat Deniz: Desene ziyanin tayfası yine toplanmış 56 16 Yanıtla
  • İsmail Kılınç: Allah cc akıl fikir versin 45 5 Yanıtla
  • Beşiktaş 1903: Troller Bi bitmediniz 2 11 Yanıtla
  • onder zengin: Zamanında Babacan da bu partideydi ve algı operasyonları ile gerçek dışı kurgular inandırılıyordu. Babacan o partiden ayrıldı 10 yıl sonra, zamanında yarattıkları algıcı yaratıklar bugün kendisine musallat olmuş. Herzaman doğru dürüst olmak gerek. Hayatta ne ekersen onu biçersin 1 0 Yanıtla
  • Yılmaz Çakıcı: Seçimler yaklaştıkca troller provakatörler meydana sürüldü 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement