CHP'li Başarır, Akkuyu Nükleer Santral açıklamasına tepki gösterdi - Son Dakika
Politika

CHP'li Başarır, Akkuyu Nükleer Santral açıklamasına tepki gösterdi

CHP\'li Başarır, Akkuyu Nükleer Santral açıklamasına tepki gösterdi

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Akkuyu Nükleer A.Ş. CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı Anastasia Zoteeva'nın nükleer santral hakkındaki açıklamalarına tepki gösterdi. Başarır, bu açıklamanın malumun ilanı olduğunu belirterek, anlaşmaya imza atanlara sorarak, bu durumdan utanıp utanmadıklarını sordu ve buna imkan verenlerin yerli ve milli olmaktan bahsedemeyeceğini ifade etti.

03.10.2023 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Akkuyu Nükleer A.Ş. CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı Anastasia Zoteeva'nın "Bu nükleer santral Rusya'ya aittir. Bu, başka bir ülkenin topraklarında bulunan kendi santralimizdir" sözlerine tepki gösterdi. Başarır, "Bu açıklama malumun ilanıdır. Bu anlaşmaya imza atanlara soruyorum, siz bu durumdan utanmıyor musunuz? Buna imkan verenler yerli ve milli olmaktan bahsedemezler" dedi.

CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Akkuyu Nükleer A.Ş. CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı Anastasia Zoteeva'nın bir televizyon kanalına yaptığı "Biz, kendi topraklarımızda değil, kendimiz için inşa ediyoruz. Bu nükleer santral Rusya'ya aittir. Bu, başka bir ülkenin topraklarında bulunan kendi santralimizdir" açıklamasına tepki gösterdi.

Başarır, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Zoteeva'nın açıklamasını da ekleyerek "Bu açıklama malumun ilanıdır! Bu anlaşmaya imza atanlara soruyorum, siz bu durumdan utanmıyor musunuz? Buna imkan verenler yerli ve milli olmaktan bahsedemezler" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika CHP'li Başarır, Akkuyu Nükleer Santral açıklamasına tepki gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement