CHP'li Başkandan BDP'li Kardeş Belediyeye Ziyaret - Son Dakika
Politika

CHP'li Başkandan BDP'li Kardeş Belediyeye Ziyaret

CHP\'li Başkandan BDP\'li Kardeş Belediyeye Ziyaret

CHP İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Kasım Sıtkı Kürüm ve belediye meclis üyeleri, Güroymak Belediyesini ziyaret etti.

30.04.2013 10:04  Güncelleme: 10:08

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Kasım Sıtkı Kürüm ve belediye meclis üyeleri, 'kardeş belediye' oldukları Bitlis'in Barış ve Demokrasi Partili (BDP) Güroymak Belediyesi'ni ziyaret etti.

Güroymak Belediyesi ile 'kardeş belediye' olan CHP'li Karabağlar Belediyesi, kalabalık bir heyetle ilçeye geldi. Karabağlar Belediye Başkanı Kasım Sıtkı Kürüm ve belediye meclis üyelerinden oluşan heyet, Güroymak Belediye Başkanı Mehmet Emin Özkan ile bir araya geldi. Belediye Başkanları Mehmet Emin Özkan ve Kasım Sıtkı Kürüm, iki belediyenin çalışmalarına ilişkin bilgi alışverişinde bulundu. 2012 yılından itibaren 'kardeş belediye' olan iki belediye yöneticileri, daha nasıl iyi bir hizmet yürütülebileceklerini değerlendirdi.

İlçeyi gezerek belediyenin çalışmalarını yerinde gören heyet, ardından yemekte bir araya geldi. Burada konuşan BDP'li Güroymak Belediye Başkanı Mehmet Emin Özkan, Karabağlar Belediye Başkanı ve meclis üyelerinin ilçelerine yaptıkları ziyaretten dolayı memnun olduklarını söyledi. İki belediyenin daima olumlu bir diyalog zemininde yardımlaşarak birçok projeye imza atacaklarını belirten Özkan, "Sağ olsun Karabağlar Belediyesi ilçemizde bir parkın yapımını üstlendi" dedi.

CHP'li Karabağlar Belediye Başkanı Kasım Sıtkı Kürüm ise, kendisinin bu coğrafyada büyüdüğünü ve bu nedenle 'kardeş belediye' oldukları Güroymak Belediyesi'ni ziyaret etmenin kendilerine büyük bir mutluluk verdiğini söyledi. İlçeyi heyetleriyle gezdiklerini belirten Kürüm, "Belediyenin başarılı çalışmalar yaptığını yerinde gördük. Bölgede her belediyenin böylesi güzel hizmetler üretmesi gerektiğini düşünüyorum. Karabağlar Belediyesi olarak 'kardeş belediye' olduğumuz Norşin (Güroymak) Belediyesi'nin Şirintepe Mahallesi'nde 2 bin 300 metrekare üzerinde yapılacak olan bir parkın inşasını üstlendiğimiz için mutluyuz" dedi.

CHP'li Karabağlar Belediyesi Başkanı ve beraberindekiler yemekten sonra ilçeden ayrıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Başkandan BDP'li Kardeş Belediyeye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement