CHP'li Engin Özkoç, Sabah Gazetesi ve ODATV'ye suç duyurusunda bulundu - Son Dakika
Politika

CHP'li Engin Özkoç, Sabah Gazetesi ve ODATV'ye suç duyurusunda bulundu

CHP\'li Engin Özkoç, Sabah Gazetesi ve ODATV\'ye suç duyurusunda bulundu

CHP 27. Dönem Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Sabah Gazetesi ve ODATV'nin '1,5 Milyarlık Rant' başlıklı haberine ilişkin suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Özkoç'un avukatı Celal Çelik, yalan ve iftira içerikli haberler nedeniyle Sabah ve ODATV sorumluları hakkında Hakaret ve İftira Suçlarından suç duyurusunda bulunulduğunu ve tekzip başvurusu yapıldığını belirtti.

13.11.2023 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP 27. Dönem Grup Başkanvekili Engin Özkoç, "Sabah Gazetesi ve ODATV'nin yalan ve iftira içerikli sözde haberleri için hukuki süreci Avukatım Celal Çelik başlatmıştır" dedi. Özkoç ve CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın avukatı Celal Çelik, "Sabah ve ODATV isimli sözde gazetelerin 12 Kasım 2023 Tarihli yayınlarında; "1,5 Milyarlık Rant" başlığı altında verilen, tamamıyla yalan ve iftira içerikli sözde haber metinlerinden ötürü, Sabah ve ODATV sorumluları hakkında, Hakaret ve İftira Suçlarından suç duyurusunda bulunulmuş, ayrıca tekzip başvurusu da yapılmıştır" açıklamasını yaptı.

CHP 27. Dönem Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Sabah Gazetesi ve ODATV'nin "1,5 Milyarlık Rant" başlıklı haberine ilişkin suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Özkoç, konuya ilişkin sosyal medya hesabından, "Sabah Gazetesi ve ODATV'nin yalan ve iftira içerikli sözde haberleri için hukuki süreci Avukatım Celal Çelik başlatmıştır" açıklamasını yaptı.

ÇELİK: "TEKZİP BAŞVURUSU DA YAPILMIŞTIR"

Özkoç ve CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın avukatı Celal Çelik ise konuya ilişkin sosyal medya mesajında şu bilgileri verdi:

"Sabah ve ODATV isimli sözde gazetelerin 12 Kasım 2023 Tarihli yayınlarında; "1,5 Milyarlık Rant" başlığı altında verilen, tamamıyla yalan ve iftira içerikli sözde haber metinlerinden ötürü, Sabah ve ODATV sorumluları hakkında, Hakaret ve İftira Suçlarından suç duyurusunda bulunulmuş, ayrıca TEKZİP başvurusu da yapılmıştır."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika CHP'li Engin Özkoç, Sabah Gazetesi ve ODATV'ye suç duyurusunda bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement