Cumhurbaşkanı Erdoğan,"İşinize Gelen İşleri Yapan Örgütlere Destek Verirseniz Namlunun Ucu Size... - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"İşinize Gelen İşleri Yapan Örgütlere Destek Verirseniz Namlunun Ucu Size...

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"İşinize gelen işleri yapan örgütlere destek verirseniz namlunun ucu size dönünce sesinizi kimseye duyuramazsınız" -"Suçüstü yakalandıkları halde mahkemelerde şimdi ne diyorlar;

01.06.2017 21:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"İşinize gelen işleri yapan örgütlere destek verirseniz namlunun ucu size dönünce sesinizi kimseye duyuramazsınız"

-"Suçüstü yakalandıkları halde mahkemelerde şimdi ne diyorlar; 'görmedik, duymadık, söyledim' diyerek üç maymunu oynayan FETÖ'cüler kendilerini bekleyen acı sondan kurtulamayacaklardır, bunu da açıkça söylüyorum"

-"Bizden sınırlarımız boyunca, gözümüz göre göre bir terör devleti kurulmasına sessiz kalmamızı bekleyenler kusura bakmasınlar"

-"Amerika'da bugüne kadar alışılmış bir gelenek vardı. Hemen hemen her ramazanda Dışişleri bakanları oradaki Müslümanlara iftar verirlerdi. Fakat bu ramazanda ABD Dışişleri Bakanlığı bu iftarı iptal etti. Hani nerede, hani ayrımcılık yoktu?"

-" Mısır'da sadece dinlerinden dolayı Hristiyanlara saldıranlar nasıl teröristse, Amerika'da sadece dinlerinden dolayı o kadınlara saldıran, onları savunmaya çalışanları da öldüren kişi veya kişiler de teröristtir"

- "Kusura bakmayın bundan sonra her şey karşılıklı. Sizin yargınız mı var, bizim de var"

ANKARA (İHA)- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen iftar programında muhtarlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"İşinize Gelen İşleri Yapan Örgütlere Destek Verirseniz Namlunun Ucu Size...
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan,'İşinize Gelen İşleri Yapan Örgütlere Destek Verirseniz Namlunun Ucu Size... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement