Deniz Baykal Balıkesir'de - Son Dakika
Politika

Deniz Baykal Balıkesir'de

Deniz Baykal Balıkesir\'de

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde halka seslendi.

22.02.2014 15:49

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde halka seslendi. Baykal, "Memlekete adalet dağıtacak bakanın arkasında iki tane suç dosyası var" dedi.

Deniz Baykal, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde temaslarda bulundu. Sındırgı girişinde 200 civarında partili tarafından karşılanan Baykal'a Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş, İl Başkanı Muzaffer Mavuk, Sındırgı Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul ve partililer eşlik etti. İlçe meydanında yaklaşık 7 bin kişiye hitap eden Deniz Baykal'ı Sındırgı Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul, "Geleceğin cumhurbaşkanı" şeklinde anons etti. Konuşmasında 17 Aralık sürecine değinen Deniz Baykal, "Bu memleket nereye gidiyor diye düşünüyorsunuz. Size de bu yakışır. Bu memleket ile ilgili sizin de taşıdığınıza inandığım kaygıları ben de taşıyorum. Bir yolsuzluk dosyası ile 4 bakan istifa ediyor. Bakanların çocukları tutuklu. Ortada bir büyük olay var. Cumhuriyet tarihinde böyle bir olay yaşanmadı. Her ülkede yolsuzluk yapılabilir. Ancak gerekenin yapılması lazımdır. Sütü bozuk insanlar başbakanlıkta bile olabilirler. Önemli olan gereğin yapılması ve hesabın sorulmasıdır. Eğer yolsuzluk var, hesap sorulamıyor ise, mekanizmalar tıkanmış ise, hesap sormak isteyenler oradan oraya sürülüyor ise, kurallar çiğneniyor, yargıya siyaset talimat veriyor ise, savcının çağırdığı insanı emniyet getiremiyor ise, yolsuzluktan Türkiye Cumhuriyeti hesap soramıyor ise vahim olan budur. Bunun adı devlet krizidir" dedi.

Konuşması sırasında boynuna Sındırgı Belediyespor atkısı ve yemeni işlemesi takılan Baykal, kendi CHP Genel Başkanlığı döneminde seçilen Sındırgı Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul'a da övgüler yağdırdı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Deniz Baykal Balıkesir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement