Elitaş: "Yaklaşık 4 milyon 700 bin kişiye 5 bin TL'lik ikramiye hayırlı olsun" - Son Dakika
Politika

Elitaş: "Yaklaşık 4 milyon 700 bin kişiye 5 bin TL'lik ikramiye hayırlı olsun"

Elitaş: "Yaklaşık 4 milyon 700 bin kişiye 5 bin TL\'lik ikramiye hayırlı olsun"

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından çalışan emeklilere 5 bin TL'lik ikramiye müjdesi verildiğini ve bu ikramiyeden bir kereliğe mahsus yaklaşık 4 milyon 700 bin kişinin faydalanacağını söyledi.

25.11.2023 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: "4 milyon 700 bin kişiye yakın 5 bin TL'lik ikramiye hayırlı olsun"

KAYSERİ - AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından çalışan emeklilere verilen 5 bin TL'lik ikramiye müjdesi verdiğini ve bu ikramiyeden bir kereliğe mahsus yaklaşık 4 milyon 700 bin kişinin faydalanacağını söyledi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kayseri'de bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş; esnaf ziyaretlerinin ardından tarihi Gön Hanı'ndaki çalışmaları inceledi. Burada Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'ndan bilgiler alan Elitaş; gazetecilere yaptığı açıklamada; "Esnaf olup da 5 bin TL'lik ikramiyeden faydalanamayan vatandaşlarımıza dün cumhurbaşkanımız bir müjde verdi. Esnaflarda sayı 300 bin civarında ama tarım sektöründe tarla sahibi olan yaklaşık 4 milyon civarında. 4 milyon 700 bin kişiye yakın 5 bin TL'lik 100. yıl anısına verilen bir kerelik ikramiyeyi de cumhurbaşkanımız herkese müjdeledi. Esnafımıza, çiftçimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Elitaş: 'Yaklaşık 4 milyon 700 bin kişiye 5 bin TL'lik ikramiye hayırlı olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement