Ermenistan'da kaos bitmiyor! Dışişleri Bakanı istifa etti, kararı sözcüsü açıkladı - Son Dakika
Politika

Ermenistan'da kaos bitmiyor! Dışişleri Bakanı istifa etti, kararı sözcüsü açıkladı

Ermenistan\'da kaos bitmiyor! Dışişleri Bakanı istifa etti, kararı sözcüsü açıkladı

Karabağ'da büyük bir yenilgi alan Ermenistan'da kaos bitmiyor. Paşinyan'ın istifa kararı alıp ardından seçime kadar başbakanlığa vekalet edeceğini açıklamasının ardından Dışişleri Bakanı Ara Ayvazyan da istifa etti. Ayvazyan'ın istifasını Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Anna Nagdalyan açıkladı.

27.05.2021 21:54  Güncelleme: 23:32

Karabağ'da Azerbaycan tarafından büyük hezimete uğratılan Ermenistan'da ağır yenilginin ardından iç hesaplaşma bitmiyor. Paşinyan'ın geçtiğimiz ay istifa kararı aldığını ancak seçime kadar başbakanlığa vekalet edeceğini açıklamasının ardından bir istifa haberi de kabineden geldi.

İSTİFA KARARINI BAKANLIK SÖZCÜSÜ AÇIKLADI

Siyasi krizlerle boğuşan Ermenistan'da Dışişleri Bakanı Ara Ayvazyan istifa etti. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Anna Nagdalyan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sadece tek bir cümle kullanarak, "Ermenistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Ara Ayvazyan istifa etti" dedi.

PAŞİNYAN VE HÜKÜMET ÜYELERİNDE SESSİZLİK HAKİM

İstifa haberi ülkede kısa sürede gündeme otururken, şu ana kadar Başbakan Nikol Paşinyan'dan ve hükümetinden herhangi bir açıklama gelmedi. Görevinden istifa eden Ayvazyan geçtiğimiz yıl 18 Kasım 2020 tarihinde Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan'ın imzaladığı kararname ile göreve getirilmişti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ermenistan'da kaos bitmiyor! Dışişleri Bakanı istifa etti, kararı sözcüsü açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement