Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi'ye Yoğun Ziyaret Trafiği - Son Dakika
Politika

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi'ye Yoğun Ziyaret Trafiği

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi\'ye Yoğun Ziyaret Trafiği

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, göreve başlamasının ardından birçok görüşme, tanışma ve hayırlı olsun ziyareti aldı. Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Vali Çiftçi'yi makamında ziyaret etti. Ayrıca ilçe belediye başkanları, Kaymakamlar, askeri yetkililer ve siyasi parti temsilcileri de Vali Çiftçi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

24.08.2023 11:54

Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, yoğun bir görüşme, tanışma ve hayırlı olsun ziyaret trafiği yaşıyor.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Vali Mustafa Çiftçi'yi makamında ziyaret etti. Vali Çiftçi, ilçe belediye başkanları ve Kaymakamlarla bir toplantı yaparak, ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 9'uncu Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tevfik Algan, Vali Mustafa Çiftçi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Genç Birlik Genel Başkanı Mustafa Alkan, MTTB Erzurum İl Başkanı İbrahim Hakkı Algan ve Ahmet Alkan, AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül ve Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cihan Aksakal, Vali Mustafa Çiftçi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi'ye Yoğun Ziyaret Trafiği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement