Gümüşhane Belediyesinde Devir Teslim Töreni Yapıldı - Son Dakika
Politika

Gümüşhane Belediyesinde Devir Teslim Töreni Yapıldı

Gümüşhane Belediyesinde Devir Teslim Töreni Yapıldı

30 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen AK Parti’li Ercan Çimen, mazbatasını ve Belediye Başkanlığı görevini devraldı.

02.04.2014 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen AK Parti'li Ercan Çimen, mazbatasını ve Belediye Başkanlığı görevini devraldı.

Beraberinde AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, yeni seçilen Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ve kalabalık bir partili grupla İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına giderek mazbatasını İlçe Seçim Müdürü Şengül Levent'ten alan Çimen, daha sonra Atatürk Caddesinden itibaren yürüyerek Belediye Başkanlığına geldi.

Belediye önünde bekletilen kurbanın kesilmesi ve duaların yapılmasının ardından Belediye Başkanlığı makamına geçen Çimen, burada mevcut başkan Mustafa Canlı ve belediye personeli tarafından karşılandı. Karşılıklı çiçek ve plaket takdiminin ardından Gümüşhane'de üç dönem üst üste Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra görevini yeni Başkan Ercan Çimen'e devreden Mustafa Canlı, 30 Mart seçimlerinde vatandaşların tercihini Çimen'den yana kullandığını belirterek, Çimen'e başarı dileklerinde bulundu.

"GÜMÜŞHANE HALKINA ŞÜKRANLARINI SUNDU"

Başkan Canlı, yaptığı konuşmada, "Temenni ederim ki Gümüşhanemize, topluma vaad ettiği projeleri gerçekleştirir. Şehrimiz de bundan kazanç duyar. Biz bundan memnuniyet duyar, keyif alırız. Elimizden gelen her türlü katkıyı da yapacağımızdan şüpheniz olmasın" dedi. Üç dönemdir Gümüşhane Belediye Başkanı olarak görev yaptığını anlatan Canlı, sözlerini şöyle sürdürdü: "1999 yılında almış olduğumuz görevimizi şuan itibariyle noktalıyoruz. Bu dönemde yaptığımız hizmetler halkımızın gözü önünde. Bulunduğumuz bu bina da bunlardan bir tanesi. Halkımıza hayırlı olsun. Bunları zaman içerisinde toplum değerlendirecek. Bu süreç içerisinde emeği geçen, katkı koyan herkese ben müteşekkir olduğumu, Gümüşhane halkına şükranlarımı sunmak istediğimi özellikle belirtmek istiyorum. Hayırlı uğurlu olsun."

"BAŞKANIMIZIN BAŞLATTIĞI PROJELERİ DEVAM ETTİRECEĞİZ"

Belediye Başkanı Canlı'nın üç dönemdir şehre güzel hizmetler yaptığını belirten yeni Belediye Başkanı Ercan Çimen de, bu hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür etti. Başkan Çimen, şunları söyledi: "Biz her zaman iktidar olarak Başkanımızın yanında olduk, destekledik. Bu süreçten sonra da Başkanımızın başlattığı bütün projeleri devam ettirip bitireceğiz. Bizim de projelerimiz var. İnşallah bütün bunları tamamlayacağız. Bu sürede muhakkak Başkanımızın kendisinden de ekibinden de desteklerini bekliyoruz."

Şehrin şehrülemini ve herkesin Belediye Başkanı olmak için yola çıktıklarını kaydeden Çimen, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şehrimizi bu süreçten sonra hep birlikte yaşanabilir bir şehir haline getirmeye çalışacağız. Emeği geçen hemşehrilerimden Allah razı olsun."

"HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ"

Törenin ardından Başkan Canlı'yı aracına kadar uğurlayan yeni Belediye Başkanı Ercan Çimen, daha sonra makamında kendisini bekleyen vatandaşlarla bir araya geldi. Tebrikleri kabul eden Çimen, hiçbir parti ayrımı yapmadan herkesi kucaklayacaklarını belirterek şunları söyledi: "Bize belediyeciliği Başbakanımız öğretti. Eşit ve adaletli bir şekilde hareket edeceğiz. Hep birlikte bu şehri şaha kaldıracağız. Çok kısa zamanda çok büyük işler yapmak zorundayız. Herkes kendini bu noktada bir Belediye Başkanı olarak görmek zorunda. Gümüşhane kazandı, biz kazandık. Bundan sonra hedefimiz yapacağımız hizmetleri daha üst noktaya çıkarmaktır." - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Gümüşhane Belediyesinde Devir Teslim Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement