Hatay'da depremde 370 kişiye mezar olan siteden geriye arazi kaldı - Son Dakika
Politika

Hatay'da depremde 370 kişiye mezar olan siteden geriye arazi kaldı

Hatay\'da depremde 370 kişiye mezar olan siteden geriye arazi kaldı

Ankara'da iki depremzede kadın tarafından yakalanan kaçak müteahhitin gözaltına alınmasıyla birlikte vatandaşlar, adaletin yerini bulmasını istiyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'ın Antakya ilçesinde yıkılan bir sitede 370 kişi hayatını kaybetmiş ve binanın müteahhidi Mehmet Özat hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı. Antakya'da 370 kişiye mezar olan siteden geriyeyse boş arsa kaldı. Cebrail Mahalle muhtarlığının yerleştirildiği bölge olan site alanı depremde yakınlarını kaybeden Muhtar Gülay Avcıoğlu'na her gün acı veriyor. Avcıoğlu'nun tek dileği adaletin yerini bulması.

10.11.2023 16:35  Güncelleme: 16:40

Depremzede iki kadın tarafından Ankara'da yakalanan şahsın yaptığı ve 370 kişiye mezar olan siteden geriye boş arazi kaldı

HATAY - Ankara'da iki depremzede kadın tarafından yakalanan şahsın yaptığı ve Hatay'da 370 kişiye mezar olan Emlakbank konutlarından geriye arazi kaldı. Kaçak müteahhittin gözaltına alınmasıyla birlikte vatandaşlar, adaletin yerini bulmasını istiyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'ın Antakya ilçesinde yıkılan Emlakbank konutlarında 370 kişi hayatını kaybetmiş ve binanın müteahhidi Mehmet Özat hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı. Kaçak müteahhit Ankara'da bir alışveriş merkezinde depremde yakınlarını kaybeden vatandaşlar tarafından yakalanmış ve polis ekiplerine teslim edilmişti. Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan firari müteahhit, Ankara Adliyesi'ne sevk edildi. Antakya'da 370 kişiye mezar olan siteden geriyeyse boş arsa kaldı. Cebrail Mahalle muhtarlığının yerleştirildiği bölge olan site alanı depremde yakınlarını kaybeden Muhtar Gülay Avcıoğlu'na her gün acı veriyor. Avcıoğlu'nun tek dileği adaletin yerini bulması.

Cebrail Mahallesi Muhtarı Gülay Avcıoğlu, depremde yakınlarını kaybettiğine ve her gün acı çektiğini dile getirerek "Bulunduğumuz bölge asrın felaketinde yıkılan 1.kısım emlak evleri. Burada depremin ilk anından itibaren bir çok insan hayatını kaybetti. Onlara rabbimden rahmet diliyorum. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Bu gün itibariyle müteahhittin yakalandığı söyleniyor. Adaletin yerini bulsun istiyoruz. Çok acılar çektik. Bende bir çok yakınımı kaybettim. Her gün buradan ağlayarak gidiyorum. Rabbimden sabır diliyoruz. Tek dileğim adalet yerini bulsun. Suçlular cezasını çeksin" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Hatay'da depremde 370 kişiye mezar olan siteden geriye arazi kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement