İsimler Başbakanın Masasında - Son Dakika
Politika

İsimler Başbakanın Masasında

İsimler Başbakanın Masasında

30 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti'nin ilçe belediye başkan adayları konusunda çalışmaların Başbakanlıkta sürdüğü öğrenildi.

01.01.2014 13:29

30 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti'nin Batman ilçe belediye başkan adayları konusunda çalışmaların Başbakanlıkta sürdüğü öğrenildi.

AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, Belde Belediye başkan adayları için henüz net bir taslağın oluşmadığını söyledi. İlçe belediye başkan adayları için genel merkezde çalışmaların devam ettiğini aktaran Başkan Güneştekin, "Belde başkan adaylıkları için çalışmalar sonraki süreçte ele alınacak" dedi.

KULİSLERE YANSIYANLAR…

AK Parti'nin ilçe ve belde belediye başkan adaylarıyla ilgili açıklama yapılmazken, AK Parti'nin Sason, Beşiri ve Hasankeyf ilçelerinde mevcut belediye başkanları ile yola devam edeceği ileri sürüldü. Kozluk'ta İlçe Başkanı Veysi Işık, Gercüş'te ise Şehmus Dilşad Ekmen'in ismi ön plana çıkıyor.

HAFTASONU TEMAYÜL VAR!

Bu arada Batman İl Genel Meclis üyeliği ve belediye meclis üyeliği için başvuruda bulunan aday adaylarının hafta sonu temayül yoklamasından geçeceği belirtildi. Temayül yoklama sonuçlarının genel merkeze gönderilerek değerlendirileceği öğrenildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika İsimler Başbakanın Masasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement