Anket sonuçlarına vurgu yapan Tunç Soyer başkaldırdı: Bir dönem daha hak ediyorum - Son Dakika
Politika

Anket sonuçlarına vurgu yapan Tunç Soyer başkaldırdı: Bir dönem daha hak ediyorum

Kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yeniden aday gösterilmeyeceği gündemi meşgul ediyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan ve ellerindeki anketin sonuçlarını paylaşan Soyer, "Benim en büyük moral kaynağım ve enerjim sokaktan geliyor. Bir dönem daha hak ettiğimi düşünüyorum. Elimize gelen anket sonuçlarına göre de yüzde 57 seviyelerindeyiz" dedi.

23.11.2023 12:57  Güncelleme: 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurultay'da Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in tekrar aday gösterilmeyeceği konuşuluyor. Yapılan anketlerde dibi gördüğü konuşulan Soyer, "14 Temmuz 28 Temmuz aralığında bir anket yaptırdık. Elimize gelen anket sonuçlarına göre yüzde 57. Ben yüzde 58.1 ile seçilmiştim. Benim en büyük moral kaynağım ve enerjim sokaktan geliyor. Bir dönem daha hak ettiğimi düşünüyorum" dedi.

İZMİR'DE PERFORMANS ANKETİ YAPILACAK

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada Ankara, İstanbul ve Aydın dışındaki büyükşehirlerde henüz aday belirlemediklerini ifade ederek İzmir'de performans anketi yapacaklarını belirtti. Özel'in bu çıkışı sonrası Tunç Soyer'in İzmir'de tekrar aday gösterilmeyeceği öne sürüldü.

"BİR DÖNEM DAHA HAK ETTİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM"

Bu gelişmeler sonrası gözlerin çevrildiği Tunç Soyer sessizliğini bozdu. Cumhuriyet'e verdiği röportajda bir dönem daha aday olmak istediğini açıkça ifade eden Soyer, "Sosyal medya toz duman ama ben sokakta bunu görmüyorum. Ben teveccühünü görüyorum. Benim en büyük moral kaynağım ve enerjim sokaktan geliyor. Bir dönem daha hak ettiğimi düşünüyorum" diye konuştu.

ELİNDEKİ ANKET SONUCUNU PAYLAŞTI

Kendilerinin de anket yaptırdığını belirten Soyer, "Biz göreve başladığımız günden itibaren anket çalışması yaptık ve sürekli yapıyoruz. Eksikliklerimizi, halkın memnuniyetini görmek için anket yaptırdık. Anketten çekinmemiz söz konusu değil. 14 Temmuz 28 Temmuz aralığında bir anket yaptırdık. Elimize gelen anket sonuçlarına göre yüzde 57. Ben yüzde 58.1 ile seçilmiştim. O dönem ittifak da vardı. İttifak ortada yokken isme yönelik bir oran çıkması bizi mutlu etti. Bundan sonra yeni anketler de gelecektir. Anketlerden asla çekinmeyiz. Yeter ki objektif olsun" dedi.

Anket sonuçlarına vurgu yapan Tunç Soyer başkaldırdı: Bir dönem daha hak ediyorum

Son Dakika Politika Anket sonuçlarına vurgu yapan Tunç Soyer başkaldırdı: Bir dönem daha hak ediyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement