Kuşadası'nda CHP Zirvesi Gibi Düğün - Son Dakika
Politika

Kuşadası'nda CHP Zirvesi Gibi Düğün

Kuşadası\'nda CHP Zirvesi Gibi Düğün

AYDIN (İHA) – Aydın'ın Kuşadası ilçesinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın kızı Ezgi Tezcan ile Umut Yaşar'ın düğün töreni, adeta CHP'nin zirvesine dönüştü.

14.09.2013 23:41

AYDIN (İHA) – Aydın'ın Kuşadası ilçesinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın kızı Ezgi Tezcan ile Umut Yaşar'ın düğün töreni, adeta CHP'nin zirvesine dönüştü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, törende nikah şahitliği yaptı.

CHP'nin üst yönetimi, iki hafta arayla bir kez daha düğün için Kuşadası'nda buluştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın yanı sıra Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası Emniyet Müdürü Mustafa Topal, Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran, Gürsel Tekin, Gökhan Günaydın, Erdoğan Toprak, CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, İzmir İl Başkanı Ali Engin, Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz ve CHP Kuşadası İlçe Başkanı Soner Kaplan, çok sayıda CHP'li milletvekili ve belediye başkanının katıldığı düğün töreni öncesi CHP heyeti, Sealight Otel'de düzenlenen basına kapalı yemekte buluştu. Yemek sonrası Jade Beach Club'taki düğün törenine gelen Kılıçdaroğlu ve berberindeki heyet, Aydın Valisi Ayyıldız ve Kuşadası Kaymakamı Aksoy ile birlikte oturdu. Kemal Kılıçdaroğlu ile Deniz Baykal'ın iki hafta önceki düğün töreninde olduğu gibi yine yan yana oturması ve sık sık koyu sohbete dalması dikkatlerden kaçmazken, eski ve yeni genel başkan bir kez daha nikah masasında şahitlik için buluştu.

Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün tarafından kıyılan nikahta şahitlik yapan Kılıçdaroğlu'nun, "Gençlere kaç çocuk yapacaklarını söyleyemeyiz. Ama onlardan çağdaş, Atatürkçü bireyler yetiştirmelerini istiyoruz" şeklindeki esprili sözleri yoğun alkış aldı. Kıyılan nikah sonrası bir süre daha oturan Kılıçdaroğlu ve beraberindeki parti üst yönetimi, daha sonra Ankara'ya dönmek üzere İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na hareket etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kuşadası'nda CHP Zirvesi Gibi Düğün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement