Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, ilham verici kişi ödülüne layık görüldü - Son Dakika
Politika

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, ilham verici kişi ödülüne layık görüldü

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, ilham verici kişi ödülüne layık görüldü

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Fildişi Sahili Nouveau Regard Ivoirien Derneği tarafından '2023'ün en iyi ilham verici kişisi' ödülüne layık görüldü. Başkan Işık, ödülü almanın mutluluğunu ve Fildişi Sahili ile Türkiye arasındaki güçlü bağları vurguladı.

29.11.2023 08:10  Güncelleme: 08:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Fildişi Sahili Nouveau Regard Ivoirien Derneği tarafından "2023'ün en iyi ilham verici kişisi" ödülüne layık görüldü.

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla tarafsız kuruluşlarca birçok ödüle layık görülen Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Fildişi Sahili Nouveau Regard Ivoirien Derneği tarafından "2023'ün en iyi ilham verici kişisi" ödülüne layık görüldü. İlham verici kişi olarak bu ödülü almaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Fildişi Sahili başta olmak üzere Afrika'dan birçok öğrenciyi Kütahya'da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Fildişi Sahili ile Türkiye arasında güçlü bağların olduğunu da aktaran Başkan Işık, Fildişi Sahili'nin Denguelé Özerk Bölgesi ile Kütahya arasında kardeş şehir ilişkisi kurulması için de çalışmaların devam ettiğini belirtti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, ilham verici kişi ödülüne layık görüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement