Kütahya'da Filistin için destek konvoyu düzenlendi - Son Dakika
Politika

Kütahya'da Filistin için destek konvoyu düzenlendi

Kütahya\'da Filistin için destek konvoyu düzenlendi

Kütahya İHH İnsani Yardım Derneği, Filistin halkına destek vermek ve İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıları protesto etmek amacıyla 'Filistin için yola çık' sloganıyla bir destek konvoyu düzenledi. Konvoya yüzlerce araç katılırken, Türkiye ve Filistin bayrakları birlikte taşındı ve işgalciler aleyhine sloganlar atıldı. Kütahya İHH İnsani Yardım Derneği yetkilisi Mustafa Yenipazar, bu gayretlerin boşa gitmeyeceğini ve Gazze'deki kardeşlerin tüm Müslümanlar için kurban olmaya hazır olduğunu belirtti.

14.10.2023 09:52

Kütahya İHH İnsani Yardım Derneği tarafından Filistin halkına destek vermek ve İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıları protesto etmek amacıyla, "Filistin için yola çık" sloganıyla destek konvoyu düzenlendi.

Etkinliğe katılan STK üyeleri, araçlarıyla Ziraat Mahallesindeki pazar yerinde bir araya geldi.

Yüzlerce aracın katılımıyla gerçekleşen konvoy, Menderes Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Sporkent, Yunus Emre, Kanal Boyu, Vazo ve Pazartesi Pazarında tamamlandı.

Türkiye ve Filistin bayraklarının birlikte taşındığı konvoyda işgalciler aleyhine, Filistin lehine sloganlar atıldı.

Kütahya İHH İnsani Yardım Derneği Mustafa Yenipazar, "Allah'ın izniyle bu gayretlerin hiçbiri boşa gitmeyecek. Bizler bu kapıdan çıktıktan sonra gitmeyi umduğumuz yer cennet ve bu cennet bedelsiz değil. Bugün Gazze'deki kardeşlerimiz tüm dünyadaki Müslümanlar için kurban olmaya hazır. Onlar bu durumdayken bizim burada sessiz kalmamız asla kabul edilebilir bir şey değil" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kütahya'da Filistin için destek konvoyu düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement