MHP, Çanakkale İl ve Merkez İlçe Teşkilatlarını Kapattı - Son Dakika
Politika

MHP, Çanakkale İl ve Merkez İlçe Teşkilatlarını Kapattı

MHP, Çanakkale İl ve Merkez İlçe Teşkilatlarını Kapattı

MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Çanakkale İl ve Merkez İlçe Teşkilatının görevlerine son verildiğini açıkladı.

12.07.2014 16:48  Güncelleme: 16:49

Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Çanakkale İl ve Merkez İlçe Teşkilatının görevlerine son verildiğini açıkladı.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Çetin, parti tüzüklerinin 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; Çanakkale İl ve Çanakkale Merkez İlçe teşkilatlarının görevlerine MYK'nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğün 34. Maddesine göre son verildiğini ifade etti. Bu kararın 12.07.2014 tarihinde il başkanlığı, ilçe başkanlığı ve Çanakkale Valiliğine bildirildiğini kaydeden Çetin, "Yine Tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden MYK ve Başkanlık Divanı tarafından Milliyetçi Hareket Partisi'nin Çanakkale İl Kurucu Yönetim Kurulu Mustafa Doğan Başkanlığı altında, Çanakkale Merkez İlçe Kurucu Yönetim Kurulu Hakan Pınar Başkanlığı altında, yeni yönetim listeleriyle birlikte tüzüğümüzün 34. maddesi uyarınca oluşturulmuştur. Görevi sonlandırılan arkadaşlarımıza bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev alan arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP, Çanakkale İl ve Merkez İlçe Teşkilatlarını Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement