Mustafa Elitaş: Cumhurbaşkanı 100. yıl anısına 5 bin TL ikramiye müjdesi verdi - Son Dakika
Politika

Mustafa Elitaş: Cumhurbaşkanı 100. yıl anısına 5 bin TL ikramiye müjdesi verdi

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kayseri ziyaretinde esnafla buluşarak, Cumhurbaşkanı'nın 100. yıl anısına 4 milyon 700 bin kişiye 5 bin TL ikramiye müjdesini paylaştı.

25.11.2023 17:38  Güncelleme: 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, 4 milyon 700 bin kişiye yakın 100'üncü yıl anısına verilen 5 bin TL'lik bir defaya mahsus ikramiyeyi, Cumhurbaşkanımız herkese müjdeledi. Esnafımıza ve çiftçilerimize hayırlı olsun dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kayseri ziyaretinin üçüncü gününde esnafla bir araya geldi. Kazancılar Çarşısı'nı ziyaret eden Elitaş, esnafla buluşarak sorunlarını dinledi. Elitaş burada yaptığı açıklamada, Bugün çeşitli programlarımız vardı. Havaalanı ziyareti gerçekleştirdik. Genel başkanvekili olduktan sonra burada eski dostlarla da buluşmak gerçekten çok önemli. Burası bizim mahallemiz. Onlarla beraber olmak bizim için mutluluk kaynağı. Kayseri'yi geziyoruz. Yarın da Kayserispor, Adana Demirspor karşısında 3 puan alırsa, daha da büyük bir mutlulukla Ankara'ya döneceğiz. Yaklaşık 4 milyon 700 bin kişiye 100'üncü yıl anısına verilen 5 bin TL'lik bir defaya mahsus ikramiyeyi Cumhurbaşkanımız herkese müjdeledi. Esnafımıza ve çiftçilerimize hayırlı olsun diye konuştu.

Görüntü Dmkümü

-----------------------

-AKP Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş'ın esnaf ziyaretinden görüntüler

-Detay görüntüler

-AKP Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş'ın açıklaması

Haber-Kamera Sebahat Sena ELDEŞ- Nisa Nur ODABAŞKAYSERİ, (DHA)

Mustafa Elitaş: Cumhurbaşkanı 100. yıl anısına 5 bin TL ikramiye müjdesi verdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Mustafa Elitaş: Cumhurbaşkanı 100. yıl anısına 5 bin TL ikramiye müjdesi verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement