Pazaryeri Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısında İşyeri Kiraları Görüşüldü - Son Dakika
Politika

Pazaryeri Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısında İşyeri Kiraları Görüşüldü

Pazaryeri Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısında İşyeri Kiraları Görüşüldü

Bilecik'in Pazaryeri Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında, vatandaşlardan gelen dilekçeler ve belediyeye ait işyerlerinde 2024 yılı kira artış ücretleri görüşüldü. Toplantıda, gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi ve MHP Bilecik ve Pazaryeri İlçe Teşkilatı yöneticileri de katıldı.

09.11.2023 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Pazaryeri Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında vatandaşlardan gelen dilekçeler ve İmar planları ve mülkiyeti belediyeye ait işyerlerinde 2024 yılı kira artış ücretleri görüşüldü.

Pazaryeri Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı belediye toplantı salonunda Belediye Başkanı Zekiye Tekin başkanlığında gerçekleşti. 4 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda vatandaşlardan gelen talep ve istek dilekçeleri değerlendirildi. Mülkiyeti Pazaryeri Belediyesine ait işyerlerinde kira artışı yapılırken, gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

Pazaryeri Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısına MHP Bilecik ve Pazaryeri İlçe Teşkilatından partinin yöneticileri de katılırken, Başkan Tekin, "Pazaryeri Belediyesi olarak meclis toplantımızın İlçemize hayırlı olmasını dileyerek desteklerinden dolayı meclis üyelerine teşekkür ederim" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Pazaryeri Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısında İşyeri Kiraları Görüşüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement