AK Parti'li Şahin'den Çocuklara Bayram Harçlığı - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Şahin'den Çocuklara Bayram Harçlığı

AK Parti\'li Şahin\'den Çocuklara Bayram Harçlığı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, bayram namazının ardından bayramlaşıp elini öpen çocuklara 10'ar lira bayram harçlığı verdi.

15.10.2013 09:47  Güncelleme: 09:57

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, bayram namazını Karabük Esentepe merkez camisinde kılarak, "Buradaki huzur ve barışın İslam coğrafyasının her yerinde olmasını arzu ederdik" dedi.

Şahin, bayram namazını beraberinde AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar ve Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz ile birlikte Esentepe Merkez Camisinde kıldıktan sonra mahalle sakinleri ile bayramlaşıp elini öpen çocuklara 10'ar lira bayram harçlığı verdi. Şahin, cami çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, bayramların, özellikle dini bayramların farklı bir coşkuya neden olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bu coşkuyu Karabük'te hemşehrilerimiz ve kardeşlerimizle birlikte yaşıyoruz. Burada mahalle sakinleri ile birlikte bayram namazını kıldık ve bayramlaştık. Buradaki huzur ve barışın İslam coğrafyasının her yerinde olmasını arzu ederdik. Ancak, bunun olmadığını bildiğimiz için onun ezikliği ve burukluğu içerisindeyiz. İnşallah İslam dünyası bu bayramların feyzi ile daha da şuurlanır. Yaşamış olduğumuz olumsuzlukları geride bıraktığımız bayramları inşallah önümüzdeki süreçte kutlamayı Cenab-ı Hak bize nasip eder. Bu vesile ile başta Karabüklü hemşehrilerimiz olmak üzere ülkemizdeki tüm vatandaşlarımızın ve tüm Müslümanların mübarek kurban bayramlarını tebrik ederim."

Şahin, daha sonra baba ocağı Ovacık ilçesine geçerek buradaki bayramlaşma programlarına katılacak. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Şahin'den Çocuklara Bayram Harçlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement