Salih Koca'dan Anket Açıklaması - Son Dakika
Politika

Salih Koca'dan Anket Açıklaması

Salih Koca\'dan Anket Açıklaması

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Türk Dünyası Kültür Başkenti tarafından kent meydanı için düzenlenen ankette 'absürt' soruların bulunduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e tepki gösterdi.

26.10.2013 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Türk Dünyası Kültür Başkenti tarafından kent meydanı için düzenlenen ankette 'absürt' soruların bulunduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e tepki gösterdi.

AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen temayül yoklamasına katılan Milletvekili Salih Koca, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kent meydanı için yapılan ankette bulunan bazı soruların absürt olduğunu söyleyen Yılmaz Büyükerşen'e tepki gösteren Koca, yapılan olumsuz yorumlara anlam veremdiğini söyledi.

Yaptıkları yatırımları halka sorduklarını belirten Koca, "Ben Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti ile kent meydanı için yapmış olduğumuz ankete karşı olumsuz yorum yapanları anlamıyorum. Yapılan ankette Eskişehirli hemşehrilerimizin kent meydanını nasıl görmek istedikleri soruldu. Bu ankette önemli sorular soruldu. Dolayısıyla hemşehrilerimizin görüşü alındı. AK Parti mantığı ile baktığımızda bunun yanlış bir tarafı bulunmuyor. Ancak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) mantığı ile bakarsanız evet bu yanlış çünkü siyaset olarak baktığınızda CHP bugüne kadar yaptıkları çalışmaları halka sormadı, halktan yana tavır almadı, halkın istek ve taleplerini ciddiye almadı. Zaten dikkate almadıkları için bugüne kadar iktidar olmadılar. Biz Eskişehir'e yaptığımız tüm hizmetleri halkımıza sorarak yapıyoruz. Eskişehir'in en önemli meydanı hakkındaki düşüncelerini vatandaşımıza soruyoruz. Eskişehir'i ilgilendiren önemli yatırımları soruyoruz. Bundan sonra da sormaya devam edeceğiz. Bizim yönetim anlayışımız halk ile şehri yönetmektir. Halkın taleplerini dikkate alıyoruz. Halkın talepleri doğrultusunda bu şehri yönetmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Salih Koca'dan Anket Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement