Şırnak'ta ambulans helikopter 40 günlük Menesa bebek için havalandı - Son Dakika
Sağlık

Şırnak'ta ambulans helikopter 40 günlük Menesa bebek için havalandı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde pnömoni entübe olan 40 günlük bebek, ambulans helikopterle Diyarbakır Gazi Yaşargil Kadın Doğum Hastanesine sevk edildi. Bebeğin ileri tetkik ve tedavisi için hava ambulansı kullanıldı.

22.09.2023 21:58  Güncelleme: 21:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ta ambulans helikopter 40 günlük Menesa bebek için havalandı

ŞIRNAK - Şırnak'ın Silopi ilçesinde pnömoni entübe olan 40 günlük bebek, ambulans helikopterle Diyarbakır Gazi Yaşargil Kadın Doğum Hastanesine sevk edildi.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde 40 günlük bebek pnömoni entübe şikayeti ile tedavi altına alındı. Silopi Devlet Hastanesi'nde takibi yapılan bebeğin, ileri tetkik ve tedavisinin yapılabilmesi için Diyarbakır Gazi Yaşargil Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine acil sevki istendi. Hastane yetkilileri, hava ambulansı için Acil Sağlık Hizmetleri'ne bağlı Sağlık Komuta ile iletişime geçti. İl Sağlık Müdürlüğünden talep edilen ambulans helikopter, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'na iniş yaptı. Silopi Devlet Hastanesinde takibi yapılan 40 günlük Menesa bebek pnömoni entübe için yoğun bakım ileri tetkik ve tedavilerinin sağlanacağı Diyarbakır Gazi Yaşargil Kadın Doğum Hastanesi çocuk yoğun bakım bölüme nakli sağlandı.

Şırnak\'ta ambulans helikopter 40 günlük Menesa bebek için havalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Şırnak'ta ambulans helikopter 40 günlük Menesa bebek için havalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement