Alaplı Belediyespor, Bal Liginde mücadele edecek - Son Dakika
Spor

Alaplı Belediyespor, Bal Liginde mücadele edecek

Alaplı Belediyespor, Bal Liginde mücadele edecek

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Alaplı Belediyespor'un bu sezon Bal liginde sahada olacağını açıkladı. İş adamı Erdal Akbaba'nın destek verdiğini belirten Tekin, diğer iş adamlarından ve halktan da aynı hassasiyeti beklediğini söyledi. Tüm halkı maçlara davet eden Tekin, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

23.08.2023 08:50

Zonguldak'ın Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve Bal ligine çıkmayı hak kazanan Alaplı Belediyespor'un bu sezon Bal liginde sahada olacağını ifade etti.

İş adamı Erdal Akbaba'nın Alaplı Belediyespor'un Bal Liginde mücadele etmesi için gerekli desteği vermeyi taahhüt ettiğini ifade eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin şöyle dedi:

"Alaplı Belediyespor'un BAL Liginde mücadele edebilmesi için elini taşın altına koyan iş adamı Erdal Akbaba'ya Alaplı halkı adına teşekkür ediyorum. Aynı hassasiyeti tüm iş adamlarımızdan ve Alaplı halkımızdan da bekliyoruz. Yüksek perdeden konuşan ancak Alaplı Belediyspor'a bugüne kadar hiç bir faydası olmayan arkadaşlardan da aynı hassasiyeti bekliyoruz. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da tüm halkımızı Alaplı Şehir Stadında oynanacak maçlara şimdiden davet ediyorum. Gün, Alaplı için, Alaplı Belediyespor için birlik beraberlik günüdür." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Alaplı Belediyespor, Bal Liginde mücadele edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement