Altay'da Bir Formaya İki Aday - Son Dakika
Spor

Altay'da Bir Formaya İki Aday

Altay\'da Bir Formaya İki Aday

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta cumartesi günü sahasında Körfez Futbol Kulübü ile karşılaşıcak Altay'da, sağ ayak arka adalesindeki yırtık nedeniyle 6 hafta takımdan uzak kalacak sağ bek Çetin Güngör'ün yokluğunda formaya iki aday var.

19.09.2013 14:30

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta cumartesi günü sahasında Körfez Futbol Kulübü ile karşılaşıcak Altay'da, sağ ayak arka adalesindeki yırtık nedeniyle 6 hafta takımdan uzak kalacak sağ bek Çetin Güngör'ün yokluğunda formaya iki aday var. İlk 2 haftada 180 dakika görev alan Çetin'in sakatlığı sonrası zorunlu değişiklik yapmaya hazırlanan teknik direktör Ümit Kayıhan, bu mevkide Mehmet Budak ya da Yüksel'e şans verecek.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor deplasmanında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Mehmet Budak iyileşirken, bu sezon henüz 18'de yer bulamayan Yüksel'in de idmanlardaki performansıyla göz doldurduğu öğrenildi. Hazırlık maçlarında zaman zaman sağ bekte denenen stoper Gurur'un yedek soyunması bekleniyor.

RAMAZAN'DAN MÜJDE

Altay'ın altyapısından yetişip 100'üncü yılda yuvaya dönen ancak Kızılcahamam kampında sakatlanan kaleci Ramazan Kurşunlu'nun önümüzdeki hafta düz koşulara başlayacağı bildirildi. Bozyaka Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Taşkın Altay ile Kulüp Doktoru Şemmi Koyuncu, PRP uygulaması, havuz içi egzersizleri ve su içinde ultrason tedavisi yapılan deneyimli kalecinin 2 hafta sonra takımla çalışmalara katılacağını açıkladı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altay'da Bir Formaya İki Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement