Antalya'da Otodrag Yarışı Tamamlandı - Son Dakika
Spor

Antalya'da Otodrag Yarışı Tamamlandı

Antalya\'da Otodrag Yarışı Tamamlandı

Antalya'da Kepez Belediyesi ile Kepez Otomobil ve Motor Sporları Kulübü iş birliğinde düzenlenen otodrag yarışları sona erdi. Yarışlara Türkiye'nin farklı illeri ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden 82 sporcu katıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg ile drag pistinde sürüş gerçekleştirdi. Yarışların ardından dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

10.07.2023 14:13  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da hız tutkunlarının mücadele ettiği Otodrag Yarışı tamamlandı.

Kepez Belediyesi ile Kepez Otomobil ve Motor Sporları Kulübü iş birliğinde düzenlenen otodrag yarışları, Odabaşı Mahallesi'ndeki Drag Pisti'nde gerçekleştirildi.

Türkiye'nin farklı illeri ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden 82 sporcunun katıldığı yarışlarda, hız tutkunları kıyasıya mücadele etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg ile drag pistine çıkarak sürüş gerçekleştirdi.

Kepez'i motor sporlarının önemli merkezi haline getireceklerini kaydeden Tütüncü, "Antalya'nın tamamında gençlerin motor sporlarını gönül rahatlığıyla yapabilecekleri bir ortamı hep beraber sağlayacağız." ifadesini kullandı.

Kepez Drag Pisti'nde yarışların ardından dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Antalya'da Otodrag Yarışı Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement