Argıncıkspor, Tecrübeli Oyuncu Ramazan Durdu'yu Kadrosuna Kattı - Son Dakika
Spor

Argıncıkspor, Tecrübeli Oyuncu Ramazan Durdu'yu Kadrosuna Kattı

Argıncıkspor, Tecrübeli Oyuncu Ramazan Durdu\'yu Kadrosuna Kattı

Kayseri Süper Amatör Küme'de mücadele eden Argıncıkspor, yeni sezon öncesi dış transferde tecrübeli oyuncu Ramazan Durdu'yu kadrosuna dahil etti. Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen Argıncıkspor, 2023-2024 sezonunda hedeflerini büyüttü ve Erciyes Esen Makina FK'da forma giyen Ramazan Durdu'yu transfer etti. Argıncıkspor Kulübü, yapılan anlaşmanın hem oyuncu hem de kulüp için hayırlı olmasını diledi. Ramazan Durdu'nun kariyerinde ise Kocasinan Şimşekspor, Kayserispor, Kayseri Erciyesspor, Eskişehirspor, Mersin İdman Yurdu, Giresunspor, Anadolu Selçukspor, Kahramanmaraşspor, Karaman Belediyespor, Yahyalıspor, Gültepespor, Develispor ve Erciyes Esen Makine FK gibi takımlarda forma giydiği belirtildi.

02.08.2023 09:28

Kayseri Süper Amatör Küme'de mücadele eden Argıncıkspor, yeni sezon öncesi dış transferde tecrübeli oyuncu Ramazan Durdu'yu kadrosuna kattı.

Kayseri Süper Amatör Küme ekiplerinden Argıncıkspor transferde bombayı patlattı. Geride kalan sezon başarılı bir performans ortaya koyan Argıncıkspor, 2023-2024 sezonunda hedefini büyüttü. Yılın transferini gerçekleştiren yeşil beyazlılar, geride kalan sezon Erciyes Esen Makina FK'da forma giyen Ramazan Durdu'yı kadrosuna kattı.

Argıncıkspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Takımımız dış transfer daha önce birçok takımda profesyonel olarak forma giyen ve son olarak Erciyes Esen Makine Futbol Kulübünde forma giyen Ramazan Durdu ile anlaşma sağlamıştır.. Hem oyuncu hem kulübümüze hayırlı uğurlu olsun" denildi.

Tecrübeli oyuncu Ramazan Durdu'nun kariyerinde oynadığı takımlar ise şu şekilde:

Kocasinan Şimşekspor

Kayserispor

Kayseri Erciyesspor

Eskişehirspor

Mersin İdman Yurdu

Giresunspor

Anadolu Selçukspor

Kahramanmaraşspor

Karaman Belediyespor

Yahyalıspor

Gültepespor

Develispor

Erciyes Esen Makine FK - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Argıncıkspor, Tecrübeli Oyuncu Ramazan Durdu'yu Kadrosuna Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement