Yılmaz Vural'a Azerbaycan ve Katar'dan Teklif - Son Dakika
Spor

Yılmaz Vural'a Azerbaycan ve Katar'dan Teklif

Yılmaz Vural\'a Azerbaycan ve Katar\'dan Teklif

Şu an takım çalıştırmayan Teknik Direktör Yılmaz Vural, Katar ve Azerbaycan'dan teklifler aldığını söylerken "Birkaç hafta içerisinde durum netleşecek" dedi.

11.11.2014 16:13  Güncelleme: 16:16

TRT Spor'da yayınlanan "Manşetlerde Spor" programına konuk olan teknik direktör Yılmaz Vural, Katar ve Azerbaycan'dan teklifler aldığını açıkladı.

KATAR TAKIMLARI VURAL'I İSİTİYOR

Katar'ın Umm Salal takımında çalışan ve aldığı başarılı sonuçlarla gündeme gelen Bülent Uygun'un kendisini aradığını belirten Vural, Umm Salal takımının sahiplerinin başka bir takımı daha olduğunu ve Uygun'un kendisine "Hocam, o takımın başında seni görmek istiyorlar" dediğini ifade etti.

"BİRKAÇ HAFTA İÇİNDE NETLEŞECEK"

Katar ekibi temsilcisinin Türkiye'ye gelip, kendisiyle konuştuğunu söyleyen Vural, görüşmelerin sürdüğünü birkaç hafta içerisinde yüzde doksan sonuçlanacağını sözlerine ekledi.

"AZERBAYCAN MİLLİ TAKIMI'NDAN DA TEKLİF VAR"

Azeri temsilcilerin de kendisini aradığını ifade edn Vural, Berti Vogts'tan boşalan Azerbaycan Milli Takım teknik direktörlüğü için de kendisinin düşünüldüğünü söyledi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Yılmaz Vural'a Azerbaycan ve Katar'dan Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ali Seçgin: Üzülür üzülürüm de şu 3 büyük lerden bi takımın teklifi gelmedi sende birini çalıştırma din oysa senin eline su dökeme yecek yabancı lar bastaci olup dolar lari götürdüler 3 1 Yanıtla
  • ;ondan hoca senden koca olmaz;: yılmaz vuraldan bi halt olmazya, ne basarısı varda futbolcu dövmekten küfretmekten başka, bu Azeriler, katarlılar cıldırmıs olmalı. 0 2 Yanıtla

Advertisement