Başkan Özcan'dan Fatih Terim'e Ziyaret - Son Dakika
Spor

Başkan Özcan'dan Fatih Terim'e Ziyaret

Başkan Özcan\'dan Fatih Terim\'e Ziyaret

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, A Milli takımın Belarus ile bu akşam oynayacağı özel maç öncesinde A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'i ziyaret ederek, başarılar diledi.
Milli Takım'ın kaldığı otelde Terim'i...

19.11.2013 14:03

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, A Milli takımın Belarus ile bu akşam oynayacağı özel maç öncesinde A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'i ziyaret ederek, başarılar diledi.

Milli Takım'ın kaldığı otelde Terim'i ziyaret eden Başkan Özcan'a, CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, Belediye Başkan Vekili Erol Ertan, Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı ile Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu eşlik etti.

Ziyarette konuşan Başkan Özcan, lise yıllarında Fatih Terim ile karşılıklı top oynadıklarını belirterek, "Tabi bunlar unutulan, hatırlanmayan şeyler ama biz kendisiyle iftihar ediyor, övünüyoruz. Yıllardan beri hem Galatasaray'da hem de Milli Takım'da başarıdan başarıya koştu. Bende sporun içinde olan bir insan olarak, 5 senede Mersin İdmanyurdu'nun Başkanlığını yapmış bir Belediye Başkanı olarak sporu yakından takip ediyoruz. Avrupa Kupası'nı alan bir teknik direktör şu anda Milli Takımımızın başında. Şehrin Belediye Başkanı olarak kendisini burada görmekten dolayı çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. İnşallah Milli Takım'ın başında da çok önemli ve güzel başarılar elde ederiz" dedi.

Fatih Terim'den birde istekte bulunan Özcan, "Yaşıttaş olarak, arkadaş olarak hocamızdan bir isteğim var. Bizim Akdeniz Oyunları'nda 8 milyon gibi tesislere yatırım yapıldı. Bu tesislerin boş kalmaması gerekiyor. Onun için Milli Takım Hocası olarak kendisinden Mersin'i bir şube olarak düşünmesini ve spor tesislerinden faydalanmalarını rica ediyorum. Biz belediye olarak da elimizden geldiğince kendilerine burada yardım edeceğimizi taahhüt ediyoruz. Yani Adana, Mersin'e, Çukurova'ya zaten sahip çıkmış ki Milli Takımı buraya getirdi. Kendisine çok teşekkür ederiz. Kendisine başarılar diliyoruz. Her zamanda Mersin'de görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"HEP BERABER HİZMETE DEVAM"

Teknik Direktör Fatih Terim ise Başkan Özcan'a nazik ziyaretinden ve güzel sözlerinden dolayı teşekkür ederek, "Hemşerim olarak da kendisini burada görmekten dolayı da son derece mutluyum. Tabi ki Anadolu'nun birçok yerinde oynamaya çalışıyoruz. Oynamadığımız yerlere de ulaşmaya çalışacağız. Adana ve Mersin'de önemli iki tane şehrimiz bizim için. Yapılan bu tesisleri her kategoride değerlendireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Bugün gelen herkese teşekkür ediyorum. Herkes bir yerden hizmet ediyor ülkesine. Spor da bunların başka ve önemli bir tarafı. Hep beraber hizmete devam" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Özcan Fatih Terim'e çeşitli hediyeler sundu. Fatih Terim'de Başkan Özcan'a 9 numaralı Türk Milli Takımı'nın formasını hediye etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başkan Özcan'dan Fatih Terim'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement