Bozdoğan Belediye Başkanı M. Galip Özel, Bilek Güreşi Şampiyonu Hatice Çankaya'yı Onurlandırdı - Son Dakika
Spor

Bozdoğan Belediye Başkanı M. Galip Özel, Bilek Güreşi Şampiyonu Hatice Çankaya'yı Onurlandırdı

Bozdoğan Belediye Başkanı M. Galip Özel, Bilek Güreşi Şampiyonu Hatice Çankaya\'yı Onurlandırdı

Bozdoğan Belediye Başkanı M. Galip Özel, kilosunda bilek güreşi şampiyonu olan Hatice Çankaya'yı evinde ziyaret ederek onurlandırdı. Özel, genç yeteneklere destek vereceğini belirtti.

17.02.2024 15:34  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozdoğan Belediye Başkanı M. Galip Özel, kilosunda bilek güreşi şampiyonu olan Bozdoğanlı Hatice Çankaya'yı evinde ziyaret edip onurlandırdı. Bozdoğanlı genç yetenekleri destek vereceğini de açıklayan Özel, Türkiye birincisi olan Hatice Çankaya ile bilek güreşi tutup, "Bozdoğan'ın bileğini kimsenin bükememesi 31 Mart'ta halkımızdan destek bekliyorum" dedi.

Aydın'da Belediye başkan Adaylığı ilk açıklanan isimlerden olan Galip Özel, ilçeye bağlı Altıntaş Mahallesi'nde ikamet eden 55 kilogramda Sol Bilek Güreşi Türkiye 1.'si Hatice Çankaya'yı evlerinde ziyaret etti. Genç Şampiyon'un başarısını altın hediye ederek kutlayan M. Galip Özel, Hatice'nin milli forma giymesi için her türlü desteği vereceğini söyledi.

Ziyaretinden dolayı M. Galip Özel'e teşekkür eden Hatice Çankaya'nın babası Kamil Çankaya, "Galip Başkan, girdiği her mücadelede adına uygun olarak galip çıkmayı başarmıştır. Bozdoğan Ziraat Odası Başkanlığı sürecinde yaptığı başarılı çalışmalarla kendisini tanıyoruz. Belediye Başkanlığı yolunda kendisine başarılar" diliyoruz diyerek nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Bir şehrin gelişip kalkınmasında gençlerin rolü ve başarısının çok önemli olduğunu kaydeden Belediye Başkan Adayı M. Galip Özel, "Bu memlekette taş üstüne taş koyan, ilçemizin adından başarı ile söz ettiren kim varsa önünü açmak için elimizden gelen ne varsa yapacağımıza söz veriyoruz. Hatice Kızımız, antrenman yapacak kimsesi olmamasına rağmen zor şartlar altında çalışarak Bozdoğan'a Türkiye 1.'liği kazandırdı. O üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdi. Şimdi sıra bizde. Milli sporcu olması için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bozdoğan Belediye Başkanı M. Galip Özel, Bilek Güreşi Şampiyonu Hatice Çankaya'yı Onurlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement