Bülent Uygun ve Futbolcular Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Spor

Bülent Uygun ve Futbolcular Öğrencilerle Buluştu

Bülent Uygun ve Futbolcular Öğrencilerle Buluştu

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ile Gaziantepsporlu futbolcular Zirve Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşiye katıldı.

06.05.2013 18:56  Güncelleme: 10:31

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ile Gaziantepsporlu futbolcular Cenk Tosun ve Bekir Ozan Has, Zirve Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşiye katıldı.

Zirve Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen söyleşiye; üniversitenin akademik ve idari personelleri ile öğrenciler katıldı. Teknik Direktör Bülent Uygun, insanların yaptıkları işlerde her zaman zirvede olmasının zor olduğunu söyledi. Gaziantepspor'da başarılı olmak için çalıştıklarını ve kendisinin de tüm teknik direktörlerin iyi yönlerini örnek aldığını belirten Uygun, "Her hocanın kendisine has bir tarzı vardır. Ben gördüğüm her hocanın iyi yanını kendime aldım. Bunun sonucunda benim de kendime has bir tarzım var. Ben her oyuncuya ayrı ayrı en uygun ortamı hazırlarım. Gaziantepspor'da da hazırladığımız bu uygun ortamlar bize başarıyı getirdi" dedi.

Uygun, Türkiye'de futbolun altyapı yetersizliğinin en önemli eksiklik olduğunu da vurgulayarak, "Türkiye'de maalesef alt yapı sistemi yok. Bu yüzden futbolcu olmak çok zor. Cenk Tosun'un genç yaşta bu kadar iyi olmasının sebebi Almanya'da çok iyi bir altyapı sisteminden gelmesidir" dedi.

Konuşmaların ardından Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, söyleşiye katılan Uygun ve futbolculara plaket verdi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bülent Uygun ve Futbolcular Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement