Çaykur Rizespor Sakata Geldi - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor Sakata Geldi

Çaykur Rizespor Sakata Geldi

RİZE (İHA) – Çaykur Rizespor'da sakat oyuncular Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın canını sıkıyor.

14.11.2013 15:37

RİZE (İHA) – Çaykur Rizespor'da sakat oyuncular Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın canını sıkıyor. Çalımbay, kulübeden gelen oyuncuların performansından memnun olmadığını da ayrıca belirtti.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kulüp doktoru Ahmet Edremit, kulüp menajeri Kerem Atılmaz ve basın mensupları, bir araya gelerek Çaykur Rizespor'un son durumunu değerlendirdiler.

"A2 TAKIMINDAN 4 OYUNCU ALDIK"

Sakat oyuncuların çok olduğuna değinen Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Bu oyuncularımızın bir an önce aramıza dönmesini bekliyoruz. Evimizde zor bir maç oynayacağız. Kendi seyircimiz, kendi sahamızda olmanın avantajını iyi kullanmalıyız. Ligin en iyi kadrolarından birine sahip bir takımla oynayacağız. Takımdaki eksikleri gidermek için A2 takımından 3-4 oyuncu aldık. Önümüzdeki maç çok önemli. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp galip gelmek istiyoruz" diye konuştu.

"ŞUAN TRANSFERİ DÜŞÜNMÜYORUZ"

Yapılan transferlerde 11 kurmakta sorunun yaşamadıklarını dile getiren Çalımbay, "Ama sakatlıklar olunca diğer arkadaşlara şans verdik. Bu futbolcular istenileni ortaya koyamayınca sıkıntı yaşadık. Örneğin Uche ve Depetris maalesef istenilen düzeyde değil. Önümüzde 6 tane önemli maçımız var. Bu maçları birlik-beraberlik içerisinde geçireceğiz. Devre arasında raporlarımızı yönetime vereceğiz. O doğrultuda yönetim gerekli transferleri yapacaktır. Ama şu an biz transferi düşünmüyoruz ve devreyi en iyi şekilde tamamlama gayretindeyiz" şeklinde konuştu.

"BAŞARILI OLACAKLARINA İNANIYORUM"

Kaleci Serkan ve Koray'ın milli takım aday kadrosuna çağrılmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini söyleyen Rıza Çalımbay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Milli takıma oyuncu vermemiz bizi son derece mutlu eden bir durum. Daha öncede burada görev aldığım dönemde Yasin Çakmak'ı milli takıma göndermiştik. Burada Fatih Terim'in takımda bu tür oyunculara şans vermesi çok önemli. Başarılı olacaklarına inanıyorum" dedi.

"BİZ BUNLARI YAŞADIK"

Sakatların durumu ile ilgili bir değerlendirme yapan kulüp doktoru Ahmet Edremit, "Eskişehir maçına kadar rutin sakatlıklarımız vardı. Sonrasında ki maçlarda dört sakatımız oldu. Önleyemeyeceğiniz sakatlıklar vardır. Biz bunları yaşadık. Eskişehir maçında sakatlanan Kwueka'yı, Kayseri maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Akhisar maçında Sercan ve Cernat sakatlandı. Sercan'ın Akhisar maçında dizinin esnemesiyle eski sakatlığı nüksetti. Kağan, Tarsus maçında sakatlandı. Bu oyuncuda Kayseri maçına yetişecek. Hurşut'un sakatlığı da çok uzun sürdü. Kısmen iyi ama halen istediğimiz düzeyde değil. Hurşut'un hem kendisine hem de Rizespor'a faydalı olması için çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor Sakata Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement