Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Deviren Açıklaması - Son Dakika
Spor

Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Deviren Açıklaması

Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Deviren Açıklaması

Türkiye Bayanlar Voleybol 3.Ligi'nde mücedele eden Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımının antrenörü Mihrican Deviren, yeni oyuncuların uyum sürecinde olmasına rağmen iyi yolda ilerlediklerini söyledi.

08.10.2013 16:45

Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Ligi'nde mücedele eden Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımının antrenörü Mihrican Deviren, yeni oyuncuların uyum sürecinde olmasına rağmen iyi yolda ilerlediklerini söyledi.

Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, hafta sonunda aynı grupta yer aldığı Derince Belediyespor ve Yeni Hendek takımlarıyla hazırlık maçı oynadı. 5 Ekimde Kocaeli'nde Derince Belediyespor ile karşılaşan Çiftlikköy'ün sultanları rakibine 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. 6 Ekimde ise Sakarya'da Yeni Hendekspor ile kozlarını paylaşan Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı bu müsabakadan da 3-2 yenik ayrıldı. Her iki karşılaşmada da Çiftlikköy'ün 5 yeni transferi de oynama şansı buldu.

Yeni oyuncularının uyum süreci yaşadığını ilerleyen günlerde bu süreci atlatarak lige hazır olacaklarını belirten antrenör Mihrican Deviren, "İlk maçta biraz anlaşamama oldu. İkinci maç daha iyiydiler. Teknik ve kondisyon olarak eksiğimizi tamamlıyoruz. Yan yana oynamak voleybolda çok önemlidir. Anlaşmada sıkıntı çektik. Ancak bir avantajımız var, ortalama boy uzadı, gelen transferlerle. Blok ve serviste iyiydik. Verdiğimiz sayılar anlaşamamazlıktan dolayı çok çok daha iyi olacak. Uyum süreci gerekiyor. Yeni gelen oyuncularla yeni oyun sistemi kuracağız ve bizim sporcularımız için de avantaj, farklı oyuncularla oynamak olacak. İyi bir takım olacağız. Bu hafta Derince Belediyespor ve ardından da Bursaspor ile iki hazırlık maçı daha yapmayı planlıyoruz. İki takımla da görüşüp Yalova'da yapacağımız müsabakanın ardından eksikliklerimizi daha iyi göreceğiz. Lige tam hazır hale gelebilmemiz için çok kısa bir süre daha gerekiyor. Ligin ilk karşılaşmasında Silivrispor ile deplasmanda oynayacağız. İlk maçlar her zaman zordur ve Silivrispor müsabakasını saymazsak, ikinci haftada evimizde yapacağımız 1907 Kanaryaspor karşılaşmasına kadar tam hazır hale geleceğiz" şeklinde konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Deviren Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement