Dardanelspor'da Hedef Süper Lig - Son Dakika
Spor

Dardanelspor'da Hedef Süper Lig

Dardanelspor\'da Hedef Süper Lig

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Çanakkale Dardanelspor'un İcra Kurulu Başkanı Niyazi Önen, bu sene ligi şampiyon olarak bitirip, Süper lig hedeflerindeki ilk şampiyonluğu almayı hedeflediklerini söyledi.

16.02.2013 12:10

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Çanakkale Dardanelspor'un İcra Kurulu Başkanı Niyazi Önen, bu sene ligi şampiyon olarak bitirip, Süper lig hedeflerindeki ilk şampiyonluğu almayı hedeflediklerini söyledi.

Çanakkale Dardanelspor yönetici ve futbolcuları, zorlu Batman deplasmanı öncesinde yönetim kurulu üyesi Hayrettin Çetinkaya tarafından organize edilen kahvaltıda bir araya geldi. İcra Kurulu Başkanı Niyazi Önen, hedeflerinin Süper lige çıkmak olduğunu söyledi.

Önen, "Son yıllarda hep bir yerlere kadar getiriyoruz, sonlarında maalesef isteğimize erişemiyoruz. Ümit ediyorum, bu sene tekrar şampiyonluklar serisine başlarız. Bizim hedeflerimiz çok büyük. Çanakkale Dardanelspor'un hedefi tekrar Süper ligde olmak. Onun için önümüzde 3 şampiyonluk var, 3 adım var. Bu sene ilk adımımızı atmak istiyoruz. Ondan sonra da o hızla gideriz. Biz futbolcularımıza güveniyoruz. Çanakkale halkına, onların verdiği desteğe de güveniyoruz. Yönetim olarak da elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Futbolculara da seslenen Önen, "Sanırım bu sene maddi istikrar açısından Türkiye ligleri arasında Çanakkale Dardanelspor en iyi durumda. Maç başı paralarını her maçın sonunda aksatmadan ödeyen bir yapıya geldik. İnşallah bunu başarıya dönüştürmek istiyoruz. İşi uzatmayın. Son maça taşımayalım. Stres yaşamayalım. Sizin yapacağınız, sonuca odaklanmak. Önümüzdeki maçları seri olarak kazanıp sonuca ulaşalım. Herkes kazanacak. Hem manevi değer kazanacaksınız bu şehre şampiyonluk kazandıran futbolcular olarak, hem de bu işin sonunda maddi gelir elde edeceksiniz. Bunu kaybetmek istemezsiniz. O yüzden bu haftaki Batman maçından başlayarak arka arkaya seri yakalayarak sonuca ulaşmamız lazım" diye konuştu.

Futbolcular adına konuşan Dardanelspor Futbol Direktörü Tamer Tuna, "Hem başkanımıza hem de kahvaltıyı organize eden yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Batman maçı öncesi bizim için de büyük moral

oldu. Bunun karşılığında da galip geleceğiz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dardanelspor'da Hedef Süper Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement