Denizli Galibiyet İçin Gidiyor - Son Dakika
Spor

Denizli Galibiyet İçin Gidiyor

Denizli Galibiyet İçin Gidiyor

PTT 1. Lig'in 15. hafta maçında Tavşanlı Linyitspor, sahasında Denizlispor'u konuk edecek.

29.11.2013 18:00

PTT 1. Lig'de mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, sahasında yarın Denizlispor ile yapacakları maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Tunçbilek Arif Peçenek Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, teknik direktör Ümit Erol Tok gözetiminde ikili mücadele, kültür fizik, istasyon ve gol çalışması yapıldı.

Tok, idmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Denizli maçının kendileri için bir dönüm noktası olmasını beklediğini söyledi.

Sezonun başında yeni bir yapılanmaya gittiklerini ve kulübe göre en doğru takımı oluşturmaya çalıştıklarını belirten Tok, şöyle konuştu:

''Maalesef kazanmamız gereken bazı maçları kaybettik. Kötü oynasaydık, bazı şeyleri düşünürsünüz fakat gol pozisyonuna giriyoruz, direklerden dönen toplarımız oluyor ve 90 dakikadan sonra yediğimiz goller oluyor. İki hafta önce kendimiz için iki önemli maç belirledik. Bunlardan biri Fethiyespor ile yapacağımız maçtı, diğeri de Denizlispor ile oynayacağımız maç. Geçen hafta Fethiyespor ile berabere kaldık. İnşallah Denizlimaçını da kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Denizli maçını aldığımız takdir de puanımızı 12'ye çıkaracağız. Bir maçımızda eksik, bunu da ortaya koyduğumuz zaman orta sıralarda yer alma şansımız oldukça yükseliyor. Oyuncularım da çok istekli. Çalışmalarından ve bir kaç maç hariç tempolarından memnunum. Denizlispor maçında aslanlar gibi mücadele edip, inşallah kazanacağız. Bu maçı alıp biraz daha rahatlamak istiyoruz. Biz, kendi işimize bakıp bundan sonra daha güçlü bir şekilde maçlarımıza hazırlanmaya devam edeceğiz.''

Tok, takımda Hakan dışında cezalı veya sakat futbolcusunun bulunmadığını da sözlerine ekledi.

DENİZLİ'NİN HEDEFİ BÜYÜK

TKİ Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacakDenizlispor'un teknik direktörü Yusuf Şimşek, "3 haftalık deplasman yenilmezliğimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

Şimşek, Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki antrenman sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, son haftalarda sergiledikleri güzel futbolu TKİ Tanşanlı Linyitspor maçında da sürdürmek istediklerini söyledi.

Takımına çok güvendiğini kaydeden Şimşek, şöyle konuştu:

"Sahamızda oynadığımız maçlarda üzerimizde biraz stres oluyor. Oyuncularımızın kazanma azmini çok takdir ediyorum. Bir de şu gerçek varki son 3 hafta kendi sahamızda ligin zirvesinde olan takımlarla karşılaştık. Kendi sahamızda kazanıp, rahatlamak istiyoruz. Deplasmanda oynadığımız futbolu kendi sahamızda da sergilemeye çalışıyoruz. Son 3 haftada deplasmandaki maçlarımızı kazanarak 9 puan topladık. 3 haftadır devam eden deplasman yenilmezliğimizi sürdürmek istiyoruz."

Şimşek, yollarını ayırdıkları Arif İsayev ve Bajram Fetai ile çalışmak istediklerini ancak sakatlıkları nedeniyle bu oyuncularla vedalaştıklarını söyledi.

Öte yandan antrenmanı ziyaret eden Denizlispor taraftarı, teknik heyete ve futbolculara tatlı ikram etti. Denizlispor'da cezalı Bülent Ertuğrul ile Ömer Kandemir TKİ Tavşanlı Linyitspor'a karşı forma giyemeyecek.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Denizli Galibiyet İçin Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement