Dörtyollu Sporcular Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonasına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Dörtyollu Sporcular Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonasına Hazırlanıyor

Dörtyollu Sporcular Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonasına Hazırlanıyor

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde vücut geliştirme sporu yapan 65 yaşındaki Kenan Tarhanacı ve 40 yaşındaki Mehmet Mete Yıldız, 27-28 eylül 2013 tarihleri arasında Kocaeli'nde yapılacak olan Türkiye milli takım elemelerine hazırlanıyor.

21.09.2013 09:50

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde vücut geliştirme sporu yapan 65 yaşındaki Kenan Tarhanacı ve 40 yaşındaki Mehmet Mete Yıldız, 27-28 eylül 2013 tarihleri arasında Kocaeli'nde yapılacak olan Türkiye milli takım elemelerine hazırlanıyor. Yıldız ve Tarhancı, elemeleri geçerse Moldovya'da yapılacak dünya vücut geliştirme şampiyonasına katılacak.

Kendi imkanlarıyla aylardır çalışmaları gece güngüz aralıksız sürdürdüklerini belirten Kenan Tarhanacı, "Vücut geliştirme sporu diğer sporlara oranla güç ve dengeli beslenmeye dayalı olması nedeniyle giderleri fazla olan bir spor dalı ve her hangi bir maddi bir desteğimizde bulunmuyor" dedi.

Çocukluk ve gençliğinde futbol ve çeşitli sporlar yaptığını anlatan Tarhancı, "Yıllardır da vücut geliştirme sporu yapmaktayım bu sporda yaş ilerledikçe sporu yapmakta aynı oranda zorlaşmakta amacım 65 yaş katagorisinde yapılacak elemelerde mili takıma seçilerek 2014 yılında İspanya ve Moldovya'da yapılacak olan dünya şampiyonasına katılmak, Dörtyol'da gençlere vücut geliştirme sporunu sevdirmek ve ilçemizden başarılı sporcular yetişmesine öncülük etmek" şeklinde konuştu.

Mehmet Mete Yılmaz ise 7 yıldır vücut geliştirme sporu yaptığını belirterek "Sporda başarılı olmamın şartı severek yapmak ve onu bir yaşam tarzı haline dönüştürmekten geçmekte. Sporun hangi dalı olursa olsun uğraşan gençlerimize önerim yaptıkları sporu severek yapmaları ve yaptıkları sporu bir yaşam tarzı olarak görsünler" dedi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dörtyollu Sporcular Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonasına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement