Fikret Orman, Ankara'da Beşiktaşlı Siyasetçilerle Buluştu - Son Dakika
Spor

Fikret Orman, Ankara'da Beşiktaşlı Siyasetçilerle Buluştu

Fikret Orman, Ankara\'da Beşiktaşlı Siyasetçilerle Buluştu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ankara'da Beşiktaşlı bakan ve milletvekilleriyle yemekte bir araya geldi.

12.12.2013 23:14  Güncelleme: 23:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ankara'da Beşiktaşlı Bakan ve Milletvekilleriyle bir araya geldi. Orman kendisini şov yapmakla suçlayan Seyit Ateş ile ilgili, "Ayıp etmiş, kendisine yakışmamış. Biz onu ağabey diye çağırdık, demek ki yanlış bir ifade kullanmışız. Diyecek bir şey yok, takdiri kamuoyu versin. Bizim neler yaptığımızı Beşiktaş camiası da kendisi de iyi bilir" dedi.

Ankara Atlıspor Kulübü'nde düzenlenen yemeğe, eski bakanlardan İdris Naim Şahin, Murat Başesgioğlu, Bahattin Şeker, Milletvekilleri Levent Gök, Emin Haluk Ayhan, Ali Uzunırmak, Yaşar Karayel, Mustafa Bilici, Selçuk Özdağ, Necdet Ünüvar, Mehmet Ali Edipoğlu, Mehmet Şükrü Erdinç, Ali Haydar Öner ve İhsan Barutçu katıldı.

Yemekte konuşma yapan Fikret Orman, açıklamalarına buluşmayı organize eden Bağımsız İstanbul Milletvekili İhsan Barutçu'ya teşekkür ederek başladı. Buluşmayı geleneksel hale getirmek istediğini ifade eden Orman, "Halkın takımı olan Beşiktaş, halkı temsil eden kişilerle daha yakın ilişkiler kurmalı. Beşiktaş, hiçbir ırka ait değildir. Beşiktaş, Beşiktaş'a gönül verenlerin kulübüdür. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olsun, yabancı olsun Beşiktaş'a gönül veren herkesin kulübüdür Beşiktaş. Beşiktaş, dünyanın her yerinde Türk vatandaşı olmayan taraftarları da olan önemli bir camiadır" dedi.

Göreve geldiklerinde Beşiktaş batıyor gibi iddiaların olduğunu, artık sadece yatırımların konuşulduğunu belirten Orman, "Beşiktaş'a son 6 ayda 150 Milyon Dolar'ın üzerinde sponsorluk anlaşması imzaladık. Muhtemelen önümüzdeki 15 gün içerisinde, 2 tane sponsorluk anlaşması daha imzalanıp bu rakam 200 Milyon'un üzerine çıkacaktır. Sezon sonuna kadar olan hedefimiz ise bu rakamı 250 Milyon Dolar'ın üzerine çıkarmaktır. Bu demektir ki Dünyanın sayılı markalarından, Türkiye'nin en önemli markalarından, Osmanlı'dan ülkemize miras kalmış kurumların en başında gelenlerinden biridir Beşiktaş. ve üzerindeki bu atıl toprağı atmış, önüne çok ciddiyetle bakan bir hale gelmiştir. Artık para değil, yatırımlar, Beşiktaş'ın büyümesi konuşulmaktadır" diye konuştu.

Yeni stadın yapımı için çok ciddi sorunlarla karşılaştıklarını hatırlatan Orman, "2 gün önce stadın ruhsatını aldık. Orası elimizden alınacak, oraya park yapılacak, oraya gökdelenler dikilecek denirken, biz bunların doğru olmadığını ifade ettik ama bu ruhsat artık bunu mümkün kılmamaktadır. Bir arazide bulunabilecek bütün problemler İnönü Stadı'nda birleşmiştir. Çünkü, İnönü Stadı'nın bir kısmı Beşiktaş Belediyesi'nde, bir kısmı Beyoğlu Belediyesi'nde, bir kısmı da Şişli'dedir. Anıtlar Kurulu'nun yani Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ilgi alanında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ilgi alanında, Beşiktaş Belediyesi'nin, Büyükşehir Belediyesi'nin yani bir çok yerin ilgi alanındadır orası. Bütün maçlarımızı deplasmanda oynamaktayız. Bir de seyircisiz oynamaktayız. Yani olabilecek en zor şartlar bizde mevcut. Ama benim takımımıza olan güvenim çok fazladır. Bu sene tüm olumsuzluklara rağmen şampiyon olacağımıza olan inancım ilk günkü gibi devam etmektedir" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fikret Orman, Ankara'da Beşiktaşlı Siyasetçilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement