Giresunspor'da Hedef Lideri Yenmek - Son Dakika
Spor

Giresunspor'da Hedef Lideri Yenmek

Giresunspor\'da Hedef Lideri Yenmek

Spor Toto İkinci Ligi Kırmızı grup'ta mücadele eden Giresunspor'da gözler lider Polatlı Bugsaşspor ile oynanacak zorlu müsabakaya çevrildi.

02.02.2013 12:17

Spor Toto İkinci Ligi Kırmızı grup'ta mücadele eden Giresunspor'da gözler lider Polatlı Bugsaşspor ile oynanacak zorlu müsabakaya çevrildi.

Bugün hafif tempolu antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayan ve kampa girerek maç saatini beklemeye başlayan Giresunspor'da kritik müsabaka öncesinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Ligin ikinci devresine Tarsus İdman Yurdu beraberliğiyle başlayan Giresunspor, deplasmanda oynadığı hiçbir maçı kaybetmeyen Polatlı Bugsaşspor'u devirmenin hesaplarını yapıyor.

SAVUNMAYA DİYARBAKIR BELEDİYE'DEN ZEKİ ALINDI

Yeşil beyazlı ekip ara transfer döneminin son dakikalarında savunmaya bir takviye daha yaptı. Dün Denizlispor'dan Yasin Çakmak'ı kadrosuna katarak savunmanın merkezini güçlendiren Giresunspor, şimdi de savunmanın hem sağı hem de solunda görev alan Zeki Gündoğdu'yu renklerine bağladı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un başarısı için ter döken Zeki Gündoğdu, 2006 yılında da Bulancakspor'un formasını giymişti.

55 GÜNLÜK ÖZLEM BİTİYOR

Bu arada yeşil beyazlı taraftarlar tam 55 günlük aradan sonra takımlarına kavuşacak. İç sahadaki en son maçını 9 Aralık 2012 tarihinde Sakaryaspor ile oynayan Giresunspor, 55 günlük aradan sonra ligin zirvesinde yer alan Polatlı Bugsaşspor ile kozlarını paylaşacak.

PENBE: "AMAN YAĞMUR YAĞMASIN!"

Maça iyi hazırlandıklarını söyleyen Giresunspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, Polatlı Bugsaşspor maçında yağmur yağmaması için dua ettiğini söyledi. Penbe, "Maça iyi hazırlandık ve 3 puan almayı kafamıza koyduk. Oyuncu arkadaşlarımın da bunu başaracağına inanıyorum. Ancak bu maçta umarım yağmur yağmaz. Çünkü yağmur yağınca sahanın zemini çok kötü oluyor. Hem çok pas yapamamamıza, hem de çok hata yapmamıza neden oluyor" diye konuştu.

Penbe, ligde bulundukları konumun hızla üzerine çıkabilmek için bir galibiyet serisi başlatmak zorunda olduklarını ifade ederek, "Sahamızda ligin en güçlü takımları arasında yer alan Polatlı Bugsaşspor ile çok çetin bir maç oynayacağız. Hedefimiz galibiyet. Bunu elde etmek için de 90 dakika boyunca savaşacağız. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz" dedi.

ATATÜRK STADINDAKİ MAÇ 13.30'DA

Malatya bölgesinden Öner Fırat'ın yöneteceği zorlu 90 dakika yarın saat 13.30'da başlayacak. Biletler ise 3,5 ve 10 liradan satılacak.

Giresunspor'un muhtemel 11'i şöyle:

Recep - Berkan, Süleyman, Gökhan, Hüsamettin, Sedat, Ramazan, Ömer, Aydın, Uğur, Ergün

FOTOĞRAF - Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Giresunspor'da Hedef Lideri Yenmek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement