Hakkari'de '7'den 70'e Spor' projesi kadınlar tarafından ilgiyle karşılandı - Son Dakika
Spor

Hakkari'de '7'den 70'e Spor' projesi kadınlar tarafından ilgiyle karşılandı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde düzenlenen '7'den 70'e Spor' projesi kapsamındaki sportif etkinliklere kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Yarışmalarda dereceye giren sporculara geziler düzenlenerek, etkinliklerin devamı sağlanacak.

14.12.2023 15:21  Güncelleme: 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Çukurca'daki sportif etkinliklere kadınlardan yoğun ilgi

HAKKARİ - Hakkari'nin Çukurca ilçesinde hayata geçirilen "7'den 70'e Spor" projesi çerçevesinde çeşitli dallarda düzenlenen sportif etkinliklere kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Çukurca Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Saran Spor Salonu'nda düzenlenen sportif etkinlikler, birbirinden renkli yarışmalara sahne oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, ilçedeki kadınların yoğun talebi üzeri Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile ortaklaşa "7'den 70'e Spor" projesini hayata geçirdiklerini belirterek, "Bugün yapılan yarışmalara özellikle kadın öğretmen, usta öğreticiler, kursiyerler ve genç kadınlarımız büyük katılım sağladı. Yarışmalarda dereceye giren sporculara yönelik geziler düzenleyerek, etkinliklerin devamını sağlayacağız. Bu tür sportif etkinliklerin yapılmasının en büyük amacı, yetenekli sporcuların seçilerek milli ve lisanslı olarak yetiştirip Çukurca'yı tüm Türkiye'de temsil etmesini sağlamaktır" dedi.

Çukurca Gençlik ve Spor Müdürü Çınar Çiftçi ise Kaymakam Mert Kumcu'nun sporculara verdiği katkıdan dolayı teşekkür etti.

Hakkari\'de \'7\'den 70\'e Spor\' projesi kadınlar tarafından ilgiyle karşılandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hakkari'de '7'den 70'e Spor' projesi kadınlar tarafından ilgiyle karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement