İnegölspor Başkanı Korkmaz Açıklaması - Son Dakika
Spor

İnegölspor Başkanı Korkmaz Açıklaması

İnegölspor Başkanı Korkmaz Açıklaması

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta 2013/14 futbol sezonunun açılış maçında Kırklarelispor'a 2-1 yenilerek Trakya seferinden eli boş dönerek sezon defterini puansız açan İnegölspor'da moraller bozuldu.

09.09.2013 16:44

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 2013/14 futbol sezonunun açılış maçında Kırklarelispor'a 2-1 yenilerek Trakya seferinden eli boş dönerek sezon defterini puansız açan İnegölspor'da moraller bozuldu. Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, "Beraberliği bile çok fazla hak ettiğimizi söyleyemem" derken, Teknik Direktör Mehmet Bulut ise, savunma hatalarından kaynaklanan iki basit gol yediklerini söyledi.

Trakya seferinden 2-1'lik mağlubiyetle dönen İnegölspor, sezon perdesini puansız açmanın üzüntüsü ile evinin yolunu tuttu. Maçın ardından değerlendirme yapan Başkan İlhan Korkmaz, "Bugünkü oyunun hakkı en fazla bu olabilirdi. Ne yaptığımızı bilmez bir pozisyondaydık. Beraberliği bile çok fazla hak ettiğimizi söyleyemem. İnşallah önümüzdeki hafta daha iyi oluruz. Bugünkü oyundan hiç memnun değilim. Çok fazla ağırlığımızı hissettiremedik. Daha fazla isteyen taraf Kırklarelispor'du. Kazandılar, kendilerini tebrik ederim. İnşallah önümüzdeki haftalarda bu kayıplarımızı telafi ederiz. Doğru bildiğimiz yolda gitmeye çalışacağız. Gerçekten üzüntülüyüz ama yapacak bir şey de yok. Önümüzdeki hafta Göztepe'yi yenip bu mağlubiyeti biraz olsun hafifletebiliriz. Bugün gerçekten saha içi de, saha dışı da bizim açımızdan hiç hoş değildi. Sahada, takımımız gerçekten çok kötüydü, bence hak edilen bir mağlubiyet oldu. Bu şekilde oynadığımız müddetçe, çokta fazla bir şey söylemek istemiyorum ama onlarda kendilerine çeki düzen verecekler. Teknik ekipte, futbolcularda kendilerine çeki düzen verecek. Yönetim olarak, şehir olarak istiyoruz, onlarda bunun farkında olacaklar. Saha içindeki skora da üzüntülüyüm, daha dışındaki nahoş duruma da üzüntülüyüm." dedi.

Taraftarlar arasında yaşanan tartışmaya da değinen Başkan İlhan Korkmaz, "500 kilometre yol gelmişsin, burada birbiriniz ile dalaşıyorsunuz. Kimin ne hesabı varsa kendi arasında görsün, İnegölspor'u bulaştırmasın. Bizim enerjimizi de başka şekilde tüketmesinler. Herkes haddini bilsin. Biz doğru bildiğimiz yolda ilerlemeye çalışıyoruz" dedi.

ÇOK KÖTÜ İKİ GOL YEDİK

Teknik Direktör Mehmet Bulut ise maç değerlendirmesinde, "Kendi savunma hatalarımızdan kaynaklanan çok kötü iki tane gol yedik. Neticesinde böyle maçlarda bu tür basit goller yerseniz, kaybediyorsunuz tabi ki. Oyunun kontrolü bizdeydi ama çok net gol pozisyonumuz yoktu. Kaybetmememiz gereken, en azından berabere bitirmememiz gereken bir maçtı. Mağlubiyetten ziyade üzücü olan, pozisyon zenginliğinin olmayışı, geçen seneki tempomuzda olmayışımızdır. Futbolda bu tür sonuçlar var, bunların tedbirini alacağız. Bu kriz dönemini hemen atlatırız, oyuncu kadromuzda buna müsait, alternatif oyuncularımız var. Zaman içerisinde çok daha iyi olacağız ama bana göre çok önemli üç puan kaybettik. Hedefe oynuyorsanız, hedefiniz varsa öncelikle böyle maçları kaybetmeyeceksiniz. Artık yapacak bir şey yok. Önemli olan bu hatalardan ders çıkartarak diğer maçlarda tekrar etmemektir. Tekrar ederse zaten hedefimizden uzaklaşırız. Önümüzde çok önemli bir Göztepe maçımız var. Göztepe bu işe bayağı bir yatırım yaptı. Hemen toparlanıp bu maça odaklanmamız lazım. Yine söylüyorum, hepimiz bu maçtaki hatalardan ders çıkarmamız lazım. Buraya kadar gelen taraftarlarımıza galibiyet armağan etmek isterdik. Olmadı, futbolda bunlar var. Rakibi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Yenilen golleri de değerlendiren tecrübeli teknik adam, "Biz kendi hatalarımızdan bahsediyoruz, ikinci golden önceki pozisyon hakem hatasıdır. Herkes kendisini sorgulamalı, ben, futbolcular, hakemler. Bunlar var, canları sağolsun. Bunları unutmak zorundayız. Futbolda bugün değil, yarın var" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İnegölspor Başkanı Korkmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement