İnegölspor'da Transfer Harekatı Sürüyor - Son Dakika
Spor

İnegölspor'da Transfer Harekatı Sürüyor

İnegölspor\'da Transfer Harekatı Sürüyor

Önümüzdeki sezon mücadele edeceği Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta adından söz ettirmek isteyen İnegölspor, bu hedef doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

12.07.2012 18:44

Önümüzdeki sezon mücadele edeceği Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta adından söz ettirmek isteyen İnegölspor, bu hedef doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Son bordo-beyazlı ise Altınordu'nun kaptanı Bayram Çetin oldu. 27 yaşındaki deneyimli isim ile bir yıllık sözleşme imzalandı.

Büyük bölümü ile yola devam kararı alınan şampiyon kadroya bugüne kadar Tepecikspor'dan Deniz, Denizli Belediyespor'dan Eray, Balıkesirspor'dan Koray ve Tekirova Belediyespor'dan kaleci Doğan Özcan'ı takviye eden İlhan Korkmaz başkanlığındaki Transfer Komitesi, listede yer alan bir ismi daha bordo-beyazlı renklere bağladı. Bir süreden beri temas halinde olunan Altınordu'nun kaptanı, stoper mevkiinde görev yapan 27 yaşındaki Bayram Çetin ile kulüpte düzenlenen törenle 1 yıllık sözleşmeye imzalandı.

Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, "Geçen yıl 2. ligden 3. lige düşen Altınordu'nun kaptanı Bayram Çetin ile 1 yıllık anlaşma imzaladık. İnşallah bizim için de onun içinde hayırlı bir transfer olur. Allah ona kazasız belasız bir sezon geçirmeyi nasip etsin. 1985 doğumlu olan Bayram Çetin stoper mevkiinde oynuyor. Daha önce Kayseri, Göztepe ve son olarak Altınordu'da forma giydi. Bizim gücümüze güç katacak. Transfer hayırlı olsun" dedi.

Nokta transferler yapmayı düşündüklerini kaydeden Korkmaz, "Transferlerde nokta transferler yapmayı düşünüyoruz. Üç futbolcu ile görüşmemiz olacak. Takımın forvet ve sol tarafına yoğunlaştık. Bu mevkilere de aldığımız zaman takımı oluşturmuş olacağız. 21 Temmuz tarihinde takım toplanacak ve sezonun açılışını yapacağız. Takımı oluşturmanın mücadelesini veriyoruz. İyi oyunculardan oluşan takım oluşturarak, İnegölspor'un başarılı sezon geçirmesini sağlayacağız" diye konuştu.

Hedefleri olan takıma geldiği için mutlu olduğunu kaydeden yeni transfer Bayram Çetin ise, "Hedefler doğrultusunda takıma katkı sağlamak istiyorum. İnşallah gelecek sezon hem benim için hem de İnegölspor için güzel geçer ve sezonu en güzel yerde bitiririz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İnegölspor'da Transfer Harekatı Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement